Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ronda pasiként pénzzel csinos barátnőt szerezni? Nem gyilkolja a lelket az önámítás?
#9 Ez ki kérem magamnak!
Képzeld el, hogy nem volt tele de nem is érdekelt a pénze.
Igazából amikor megismertem beszélgettünk tök normálisan ellehetett vele beszélgetni majd elég hamar felhozta, hogy ő szeretne szexkapcsolatot.
Akkor ott még nem tudtam, hogy én szeretnék-e ezért mondtam neki, hogy én ezt még átgondolnám. Viszont megmondom őszintén igen szimpatikus volt benne az, hogy nem hülyített hanem kerek perec megmondta mit akar! És nem neten mondta meg hanem szemtől szembe. Eddig csak neten volt nagy a pasik szája és élőben nem merték ezért amúgy szimpatikus volt, hogy ő ilyen őszinte volt velem szemtől szembe.
Először nem is akartam belemenni ezért is mondtam, hogy én ezt még átgondolom. Majd ezek után is kedves volt vele, hazakisért meg ilyen apró kis figyelmességek. És azt gondoltam ha őszinte mégis figyelemes akkor miért ne próbáljuk meg? Életem legjobb döntése volt! Iszonyatosan jó volt vele és szerencsére hosszú távon működött a dolog 2 évig heti többször összejártunk.
K.vára nem érdekelt a pénze vagy ilyesmi egyszerűen jó volt vele a szex.
De nyilván az ilyen szexkapcsolatok nem tartanak örökké ezért vége lett.
De a mai áldom az eget, hogy akkor belementem mert ilyen élményben nem biztos, hogy lesz még valaha részem.
#16 hol írtam én kocsiról?
ne haragudj de te k.vára nem tudod, hogy működik egy nő!
míg ti pasik a külső látványtól ájultok el, igenis egy nőnek fontos, hogyan bánnak fele!
felőlem lehet bármilyen macsó pasi ha nem tud bánni egy nővel az élete nem feküdnék le vele, ezerszer inkább egy normális belsejű pasi mint egy bunkó önimádó jól kinéző pasi
Aha persze.
Őszinte volt és figyelmes, ezért széttetted a lábad neki.
Mások is figyelmesek a nőkkel, mert ez alap.
Mégis lekoptatják mint a huzat, ha külsőre nem jön be neki.
Nem mindenki hülye és te vagy a helikopter.
#19 Sajnos ez nem alap. A mai pasik önimádók magukst engedik előre stb... Tiszta gáz a többség.
És igen ennyi kell, hogy lefeküdjek vele az nem az én bajom, hogy te nég szexkapcsolatra sem tudsz összeszedni senkit. Ne bennem keresd ez miatt a bajt hanem magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!