Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ronda pasiként pénzzel csinos barátnőt
szerezni? Nem gyilkolja a lelket az önámítás?
Figyelt kérdés
Az ilyeneket nem zavarja, hogy a csaj sose fogja katartikusan élvezni a szexet, mert esetleg kicsi a pasi farka vagy szeretkezésnél sosem fog tudni érzékien csókolózni, mert az undor miatt fintorgás nélkül képtelen őszintén odaadnia a testét hiába van rengeteg pénze? Az ilyen embereknek ez nem önbizalomromboló, hogy tudják legbelül, hogy lehet bármennyi pénzük sosem fogják elérni, hogy a csaj maximális vonzalommal csak őt szeressék minden porcikájukkal? Nekem ez annyira baromira kiábrándító lenne, hogy inkább akkor elmegyek egy minőségi prostihoz, akiről tényleg tudom, hogy csak a kefélésre való és nem gerjeszt bennem hazug ábrándokat a nap 0-24 órájában és amikor rápillantok mindig tudom, hogyha holnap elveszteném a vagyonom, akkor elillanna, mint légfrissítő a szélviharban. Sosem fogom megérteni az ilyen férfiakat, hogy nekik mit jelent egy nő.
Milyen önámítás? Tudja, hogy pénzéért van vele. A nő is tudja, hogy pár éven belül fiatalabbra lesz lecserélve. Ez egy ilyen érdek felállás.
2021. jan. 12. 14:09
22/44 anonim válasza:
Én se hiszek ennek az udvarias-rondával szexelőnek. Abban is biztos vagyok hogy ha elméletben egyformán felszínesek is a nők és férfiak, gyakorlatban a férfiaknak kell jobban leszállniuk a földre ha akarnak valamit. Ez a csávó kb olyan lehetett hogy akadt azért nála dögösebb de azért ő is előkelő polcon volt. Máskülönben( jó külső nélkül) nem egy lényegretörő figyelmes fószer lenne a sztoriban hanem egy ronda szexmániás aki pár olcsó gesztussal akarja magát kedves fiúnak beállítani 🤔
2021. jan. 12. 14:10
23/44 anonim válasza:
Azt egy szóval nem mondtam, hogy ronda volt. Annyit mondtam, hogy nem volt az esetem.
De nektek érzelmi inteligenciátok 0 ahogy látom mert nektek csak a külső a fontos az dönti el ki milyen ember holott a jó belső csodákat tud művelni egy nem túl jó külsővel.
2021. jan. 12. 14:17
24/44 anonim válasza:
"Én se hiszek ennek az udvarias-rondával szexelőnek."
Bekapcsolódom, itt figyel be az, amit mindig mondok, hogy ő valószínűleg objektíven rondának mondja, neki szubjektíven tetszett. Nőként mondom. Ezért hülyeség a pontozás, mert próbáljuk kitalálni, hogy ki mit tart rondának.
2021. jan. 12. 14:18
25/44 anonim válasza:
Amúgy nektek ezért nincs senkitek. Elvagytok foglalva a külsővel és nem látjátok a fától az erdőt.
2021. jan. 12. 14:19
26/44 anonim válasza:
23.
Mit jelent hogy nem volt az eseted?
2021. jan. 12. 14:25
27/44 anonim válasza:
26 gondolom azt jelenti hogy összeállt olyannal aki nem volt még címlapfotózáson, de hozta azt a formát mint 50ezer kortársa (te vagy én). Szal ez a nő a sorok között a belső értékek nagykövetének tartja magát de aligha olvassa el a Tinderen a bemutatkozásokat hogy aztán levelezéssel tárja fel a fiúk személyiségét
2021. jan. 12. 14:32
28/44 anonim válasza:
Azt hogy hazudik.
Eleve nem is találkoznak olyan pasival, aki nem jön be nekik, nem hogy még szexkapcsolatba kezdjenek vele.
2021. jan. 12. 14:34
29/44 anonim válasza:
Na jó, én már csak nevetek rajtatok. :D
Szánalmas ez már, komoly problémákkal küzdötök.
2021. jan. 12. 14:34
30/44 anonim válasza:
Ez a csúnyával-szexelő baromságokat beszél. Azt mondja csak szexkapcsolatban volt olyannal, aki belsőre bejött neki (figyelmes, kedves, stb.), de külsőre nem.
Aham, pont fordítva szokott lenni. Mesélj még, kislány!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!