Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Összejönnétek egy olyan nővel, aki nem festi a haját, hanem hagyja természetesen őszülni? Gondolok itt a pár őszhajszáltól a szinte fehérig. Ne öregasszony frizurára gondoljatok, hanem szép hosszú és őszülő hajra.
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 09:16
31/34 anonim válasza:
Én F vagyok 33 és eléggé őszül, részben ezért is kell festetnem
32/34 A kérdező kommentje:
Nincs ősz hajam, csak van pár ősz szálam, mint már írtam, és nem, nem tudsz megsérteni, bármennyire próbálod erőltetni a véleményed. Kisarkított dolgokat írsz: "ha lemosnánk a sminkjét, rádobna jópár évet". Mert a festett hajúakra nem vonatkozik ez, persze.
2021. jan. 11. 19:02
33/34 anonim válasza:
Ahelyett, hogy a Gyakori alternatív univerzumában teszel fel kérdéseket, ahol olyan emberek válaszolnak, akik vagy hobbimilliomosok, 20 centis farkuk és kigyúrt testük van és Palvin Barbi sem elég jó nekik, vagy megkeseredett incelek, akiknek már attól álomcsaj vagy, hogy XX kromoszómával születtél mit szólnál ahhoz az opcióhoz, hogy kipróbálod magad a húspiacon és meglátod, hogy azoknak a férfiaknak, akik neked tetszenének hogyan vélekednek erről a dologról úgy, hogy LÁTNAK IS RÓLAD FOTÓT, vagy még jobb... élőben látnak.
34/34 anonim válasza:
Én igen, sőt kifejezetten szexinek is szoktam találni az őszülő, akár már egészen ősz hajat és még a ráncokat is. Viszont ez csak akkor működik, ha az arc még fiatalosan feszes - a megereszkedett, nénikésedő arcú nőket már nem tudom vonzónak látni. (44f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!