Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban egy 25 éves nő is öregasszonynak érzi magát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a média azt sulykolja a férfiakba, hogy egy igazi férfi az 20 éves cicababával van. A példának okáért, sok márkás autó reklámban is mind öltönyös középkorú férfiak (a piaci célcsoport) vonzó 20 éves modell cicákkal vannak bemutatva, mint sikeres férfiak. Csak az olcsó és kommersz autókat lehet úgy eladni, hogy a "családcentrikus" férfiakat célozzák meg a reklámmal, akik velük egykorú nővel vannak, egy menő autó mellé alap a fiatal csajok. De ez csak egy példa, mindenhol ez megy. Luxus termék mellé, sikeres férfinak, jóval fiatalabb nő jár. Ezt sugallja a média mindenhol.

Emiatt a mai nők, annyira komplexusosak lettek, annyira rettegnek a koruktól és a ráncoktól és az öregedéstől, hogy már egy 25 éves csaj az idősnek érzi magát, és azon kattog vajon nem-e túl öreg egy 30-as pasinak?

2018. febr. 9. 14:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem erzem magamat idosnek 26 evesen, es masok se tartanak annak.
2018. febr. 9. 14:58
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Emberfüggő, kiben mennyi megfelelési kényszer és komplexus van. Bennem egyik sincs már rég, bőven elmúltam 30 és jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. A médiában látottak pedig teljesen hidegen hagynak, távol áll tőlem az a világ.
2018. febr. 9. 15:01
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Talán eddig olyan pasikhoz volt szerencséje, akik harminc évesen is a tinilányokat kergetik.
2018. febr. 9. 15:02
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Már megint kezditek? Minden hónapban elő jön az, hogy egy 25 éves fiatal nő már öreg?

Fejezzétek már be a b..romságaitokat.

De igen, tudjuk, itt Gyk-n minden 20 év fölötti nő már vénasszony.

2018. febr. 9. 15:05
 5/26 anonim ***** válasza:
24F vagyok én mindig a korosztályomhoz vonzódtam
2018. febr. 9. 15:06
 6/26 anonim ***** válasza:
47%
aktuális korosztály
2018. febr. 9. 15:07
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem öreg. Egy 25 éves nő ereje teljében van.
2018. febr. 9. 15:07
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Tök nagy baromság. Vannak 25 feletti barátnőim és mivel csinosak, adnak magukra, még a 20 éves srácok is folyton nyomulnak rájuk. És nem csak szexre. Nem a kor számít.
2018. febr. 9. 15:08
 9/26 anonim ***** válasza:
87%
26 vagyok, és egyáltalán nem gondolom magam öregnek. Az arcom se változott egy fikarcnyit sem a 20 éves önmagamhoz képest. Nem tudom mitől kéne öregnek éreznem magam.
2018. febr. 9. 15:11
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, és nem érzem magam öregnek, sőt! Ha varázsütésre fiatalabb lehetnék, se akarnám, meg volt a kamaszkornak és a huszas éveim elejének is a szépsége, de most nagyon jól érzem magam.
2018. febr. 9. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!