Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szegénynek számítunk a mai világban?
Üdv
Nemrég randiztam egy csajjal, aki jól szituált, jó körökben mozog, szépségversenyt is nyert, volt pár gazdag pasija szerintem, de elég jól kijövünk.
Van egy barátnője, akit ismerek és ő is engem régebb óta, azt mondta a hátam mögött, szó szerint másoknak + a csajnak akivel randiztam (barátnője), hogy csórók vagyunk, ezen én is meglepődtem és rosszúl esett őszintén. Milyen benyomása lehet most rólam.
22 éves vagyok, jól szituált, ápolt, jó családi környezetből származok. Kb. 75 négyzetméteres panelban lakok a szüleimmel, tiszta, ellegánsan berendezett otthonos lakás. Van egy családi autónk, amivel én is járni szoktam, egy VW Passat kombi 2009-es.
Édesanyám és édesapám az átlaghoz képest jól keresnek. Nekem is a fizetésem átlag fölötti.
A csaj, meg házban lakik, átlagos szülők és autó, ennyi.
Tényleg csóróknak számítunk a mai nagy világban vagy normál embereknek ? Nagyon frusztrált lettem 1-2 napja, amióta visszahallottam.
Válaszokat előre is köszönöm.
Legtöbb bútor most volt készíttetve 2016 körül, asztalossal speciális megrendelésre. Ennél újabb modelleket mostanság sem láttam, de nem fogom most fényképzni a bútorokat.
Édesanyám : 175.000 FT körül keres (Nettó)
Édesapám : 150.000 FT körül
Én : 200.000 FT keresek havonta, de melóm mellett mással is foglalkozok.
Megtakarításunk kb. 1 millió forint (Ha megbetegednénk talán vagy hasonló célokra) De ezen kívűl nyaralásokra is szoktunk letenni pénzt.
Ez még nem átlag feletti színvonal sajnos, ez alsó középosztály.
Jól szituált az, aki 1 millió körül keres minimum. Ez még mindig nem a gazdag kategória, hanem a felső középosztály. És ettől még bőven van felfelé.
Szóval, lehetséges, hogy a lányhoz képest tényleg szegényebb vagy. De ha neki meg minden mást felülír, akkor nem vesztettél sokat.
"aki jól szituált, jó körökben mozog"
Ehhez képest nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!