Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban egy 25 éves nő is öregasszonynak érzi magát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a média azt sulykolja a férfiakba, hogy egy igazi férfi az 20 éves cicababával van. A példának okáért, sok márkás autó reklámban is mind öltönyös középkorú férfiak (a piaci célcsoport) vonzó 20 éves modell cicákkal vannak bemutatva, mint sikeres férfiak. Csak az olcsó és kommersz autókat lehet úgy eladni, hogy a "családcentrikus" férfiakat célozzák meg a reklámmal, akik velük egykorú nővel vannak, egy menő autó mellé alap a fiatal csajok. De ez csak egy példa, mindenhol ez megy. Luxus termék mellé, sikeres férfinak, jóval fiatalabb nő jár. Ezt sugallja a média mindenhol.

Emiatt a mai nők, annyira komplexusosak lettek, annyira rettegnek a koruktól és a ráncoktól és az öregedéstől, hogy már egy 25 éves csaj az idősnek érzi magát, és azon kattog vajon nem-e túl öreg egy 30-as pasinak?

2018. febr. 9. 14:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Na, megtudtam, hogy olcsó kommersz autók pl:

Lexus - https://www.youtube.com/watch?v=cOPtA9Mq74k

Audi - https://www.youtube.com/watch?v=G1fl-eddUEY

Mercedes - https://www.youtube.com/watch?v=0b8YrGbuFgw

Volvo - https://www.youtube.com/watch?v=pjQt2lEZIXg

... és még sok más :D

Egyébként miről beszélsz? 26 éves nő vagyok, maximálisan fiatalnak érzem magam, előttem az élet :)

A ráncoktól nem rettegek, ápolom a bőröm, ha pedig egy napon előbújnak, hát előbújnak.

A párom 27, egyáltalán nem kattogok azon, hogy öreg lennék neki, nagyon szeretjük egymást.

Elég furán gondolkozol :)

2018. febr. 9. 15:15
 12/26 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Most akkor egot jottel ide patyolgatni.

Egy 25 eves ferfi dolga nehezebb.. neked meg boven van idod.

2018. febr. 9. 15:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok, és sokkal jobban nézek ki, és jobban is érzem magam, mint 20 évesen.

Egyáltalán nem látszom öregnek, nem is érzem magam öregnek. Ez vicc?

Szerencsére nem hiszek a médiának, nem nézek tévét (nincs is tévém), nincs instagramom, nem aktívkodok facebookon, és a plakátokon is csak mosolygok.

És szerencsére értelmes, normális párom is van, aki szintén nem gondolja rólam, hogy öregasszony lennék. :D

2018. febr. 9. 15:16
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem érzés, hanem a valóság.
2018. febr. 9. 15:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Baromsag. 43 eves vagyok. 20 evesek is beprobalkoznak. Te vagy az, aki nem takal not, es hetente elhinti, hogy egy 60 eves tata fiatal, de egy 25 eves lany ven. Rohejes vagy.
2018. febr. 9. 15:24
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Megjegyzem, vagy 5 evvel fiatalabb pasim van, a legidosebb +2 volt. Beteg vagy. Vedd be gyogyszered es keresd fel a 60 eves doki nenit, akire titokban kuveted. 🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛
2018. febr. 9. 15:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"média azt sulykolja a férfiakba,"

Mondjuk kapcsold ki a tv-t, és talán butítsd tovább az agyasejtjeidet szenny műsorokkal. Probléma megoldva.

Érdekes, nemsokára töltöm a 27-et, nekem nincs ilyen problémán. Az agymosás meg agymosás.

2018. febr. 9. 15:41
 18/26 anonim ***** válasza:

# 11 -es ráaádsul látom szépen meg is cáfolta az elmebetegségedet. Komolyan mondom, hogy ne butístd tovább magad a szenny médiával. ott perzse, hogy az a lényeg, hogy semmiképp ne legyél elégedett magaddal.( nő és férfi egyaránt), hsizen csak úgy fogsz többet költeni magadra és fogyasztani, ha nem vagy elégedett vagy kevesebbnek érzed magad.

Picit gondolkozz, ha ilyesmi reklámot látsz legközelebb légyszi, ami után elkap egy ilyen ksiebbségi érzés, hogy vajon miért használják azokat az elemeket benen, amiket, és miért érzed magad úgy, ahogy... Nyilván ez mind tudatos manipuláció.

(Számomra mondjuk mindig meglepő, hogy mennyire brikaszellemű és manipulatív egy ember.)

2018. febr. 9. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:
*jav.: manipulálható
2018. febr. 9. 15:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok,ès nem èrzem magam öregnek.

Règen alig vártam,hogy elhagyjam a sulit,ês felnőtt ember legyek saját fizetèssel..

Most pedig vannak olyan dolgok amihez mèg fiatalnak êrzem magam,pedig a velem egykoruaknál már ez a szokás / divat.

2018. febr. 9. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!