Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Összejönnétek egy olyan nővel, aki nem festi a haját, hanem hagyja természetesen őszülni? Gondolok itt a pár őszhajszáltól a szinte fehérig. Ne öregasszony frizurára gondoljatok, hanem szép hosszú és őszülő hajra.

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 09:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, ha a nő már elmúlt 50 éves. Ne ringasd abban magad, hogy tetszik az ősz haj a pasiknak.
2021. jan. 11. 14:10
 22/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy miért frusztrál téged ez ennyire, mikor már páran leírták férfiak a kérdés alá, hogy simán összejönnének egy őszülő nővel, aki egyébként csinos és ad magára.

Ne aggódj, nem ringatom magam semmibe, egyszerűen tudom, hogy sok férfi nem egy hajszín alapján választ.

2021. jan. 11. 14:41
 23/34 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem zavar, csak elmondtam, ahogy többen is. Egy fiatal archoz nem passzol az ősz haj. A linkelt lánynak is kifejezetten rossz, egy szép festetz hajjal sokkal szebb lenne.
2021. jan. 11. 14:44
 24/34 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jan. 11. 14:56
 25/34 anonim ***** válasza:
46%
egyszerű, a hajadat festesd be valami prgrammal és tedd ki ide a képedet, majd a férfiak szavaznak, kinek tetszik kinek nem, aztán ne lepődj meg a véleményükön. a másik mód, hogy felregelsz társkeresőre a mostana hajjal és koroddal, meg felregelsz számítógéppel manipulált festett hajjal és letagadsz 5 évet. Majd hasonlítsd össze, miylen felhozatalt kapsz, az a valóság, nem az amit te elképzelsz.
2021. jan. 11. 15:20
 26/34 A kérdező kommentje:

A linkelt lány pont tök jó úgy, ahogy van.

Olyan 20 évesek lehettek, akik azt hiszik, hogy 40 évesen egy nő már ronda és öreg.

2021. jan. 11. 15:47
 27/34 anonim ***** válasza:
79%
40 éves vagyok és 10 évig fodrászként dolgoztam, hidd el, még fiatal nőt nem láttam deres hajjal jól kinézni. Sőt, ősz haj idősebb nőkön is kizárólag akkor mutatott jól, ha rövidebb, divat frizurájuk volt, a képen látható haj olyan takarítónő hatást kelt és egyáltalán nem áll jól a lánynak, azonkívűl, ha lemosnánk a sminkjét, rádobna jópár évet.
2021. jan. 11. 15:54
 28/34 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, ahogy olvasom a sértett,durcás válaszaidat egyre jobban meggyőztél arról,hogy nincs gond az ősz hajjal,illik Hozzád. El tudom képzelni ahogy a hosszú ősz hajadba belekap a szél....
2021. jan. 11. 15:58
 29/34 MolotovPunk ***** válasza:

Nem.

33/F

2021. jan. 11. 16:22
 30/34 anonim ***** válasza:
47%
A képen látható lány még nem.negyvenes,csak annak néz ki. Nő vagyok,szeretem a rúzst,de képzeld el ezt a lányt maszkban,smink nélkül. És képzeld el egy klassz barna árnyalatú hajjal.
2021. jan. 11. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!