Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Összejönnétek egy olyan nővel, aki nem
festi a haját, hanem hagyja természetesen őszülni?
Gondolok itt a pár őszhajszáltól a szinte fehérig. Ne
öregasszony frizurára gondoljatok, hanem szép hosszú és
őszülő hajra.
Ha Te jól érzed így magad, ne foglalkozz senki véleményével. Egyébként is azt látom,hogy amennyiben nem Veled azonos véleményen van valaki már lehúzod.
2021. jan. 11. 09:53
12/34 A kérdező kommentje:
Senkit nem húztam le, csak leírtam, egy válaszra reagálva, hogy a hajszín nem hoz magával slamposabb öltözködési stílust. A lepontozás nem tőlem jött, hanem mások nem értenek egyet a hozzászólással. Örülök minden véleménynek, függetlenül attól, hogy nem egyezik az enyémmel. Hiszen ezért írtam ki a kérdést.
4-es vagyok, és nem tudom hol olvastad a slamposabb stílust, még véletlenül sem írtam ilyet. Viszont tény, még ha leminuszolnak is: egy hosszú ősz hajzuhataghoz nehéz párosítani és összhangba hozni egy korához illő, de fiatalos stílussal.
2021. jan. 11. 10:52
14/34 A kérdező kommentje:
Szó szerint nem írtad a "slampos" szót, de most is azzal jössz, hogy nem lehet egy őszülő hajhoz fiatalos stílust párosítani. Ez nem tény, ez a TE véleményed, amit erőltetsz másokra. Fogalmazz inkább úgy, hogy neked nem menne, de ettől még más képes lehet rá.
Ha testileg, lelkileg önmagára igényes, ad magára, arca is szép, akkor semmi baj az őszülő hajjal.
2021. jan. 11. 11:04
a kép amit küldtél, hamis illúziót kelthet. a képen a nőnek nagyon szép genetikailag az arca, babaarc, plusz 30-as nőnek nézki a bőre, arca miatt. A mai 19 éves lányoknál is van aki őszre festi a haját, oylan animés, de a bpre, arca miatt ez mégsem kelt öreg hatást. Az emberi agy más jelekből is olvas tudattalaból, nemcsak az ősz hajból. Ha te idősebb vagy, téged öregíteni fog. ÉS most képzeld el ugyanezt a nőt akit küldtél, gyönyörű fényes festett hajjal, sokkal fiatalabbnak tűnik és a pasiknak csak ez számít. Nem lesz lenövésed és csúf hajad, ha rendszeresen ápolod jó minőségű cuccal, betartod a festési időket és kíméletes hajfestéket hazsnálsz ami nem túl feltűnő ha lenő, azaz ennyi mennyiségű ősz hajszálhoz már világosabb színt kell választani és kicsit melíroztatni.
2021. jan. 11. 11:08
Nekem a férjem jegyezte meg, hogy őszülök és hogy olyan öregasszony kinézetem van tőle. Így elküldött fodrászhoz, hogy csináltassam meg a hajam.
Vágattam, fazont csináltattam, befestettem. Mikor meglátta, azt mondta.:- furcsa neki, még így nem látott, és olyan, mintha nem is hozzá való lennék 😅 (jó értelemben mondta, mert komolyabban néztem ki az új hajjal) azóta megszokta, de már ismét látszódnak az ősz hajszálak...
2021. jan. 11. 11:25
18/34 A kérdező kommentje:
Lenövésem soha nem lesz, mert be nem festem. Nekem ez szabadságot ad, nem kell festéssel, meg ronda hajtövekkel idétlenkedni. Szerintem a képen lévő nő nagyon szép így, nem feltétlen erőlködik mindenki, hogy 20 évesnek nézzen ki. Az önelfogadás látszik az emberen, hogy békében van azzal, ami van, aki magabiztosan tudja viselni az ilyen frizurát, az simán lehet legalább olyan szép, mint egy festett hajú.
Én nem hiszem, hogy a férfiaknak csak az számít, hogy minél fiatalabbnak tűnjön egy nő (a hajszíne miatt). Biztos van olyan is.
"sokkal fiatalabbnak tűnik és a pasiknak csak ez számít." Akkor miért van egyedül olyan sok 18-20 éves csaj, ha a pasiknak csak az számít, hogy fiatal legyen?
2021. jan. 11. 13:22
2021. jan. 11. 13:48
Kapcsolódó kérdések: