Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy a mai fiatal nőket semmi nem érdeklik? Engem nagyon sok dolog érdekel, de semmire nem reagálnak. Komoyan az öregasszonyokkal jobban eltudok beszélgetni.

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 17:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
érdekli,komolyan
2018. júl. 30. 17:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Rossz körben mozogsz. Én is ismerek fiatal férfiakat akiknek a beszédtémájuk kimerül az autó-pecázás-mellek-foci négyesben és másról nem tudnak beszélni. Ahogy ennek a női megfelelője is csak sminkekről, ruhákról, cukcsikutyusokról tud beszélni.

Viszont kijelenteni, hogy egy sem tud értelmesebb témáról beszélni, szerintem hülyeség. Keresgélj olyan helyen, ami kapcsolódik a te kedvenc témáidhoz, érdeklődési körödhöz.

2018. júl. 30. 17:44
 3/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
25%
A 40 fölötti női korosztállyal vagyok ugyanúgy lassan 35 évesen. A 30 alattiak valami elképesztően alulfejlettek nyak fölött.
2018. júl. 30. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:
33%

Igen, en magam is eszrevettem ezt. Csak a munka, vagy a suli. Ez a ket veglet. Magukrol, onmagukrol meg semmi tudomasuk sincsen. Ha valaki belejuk szeret, jonnek ide kerdezni, mi ez az erzes amit erez irantam? Hogy kell ezt kezelni, stb.

Meg ugy az elettel is igy vannak. Nem hiaba nem talalok normalis lanyt, mind erdektelen, flegma, bekepzelt, undorito, koponygforgato no.

2018. júl. 30. 17:45
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

" jonnek ide kerdezni, mi ez az erzes amit erez irantam? "

Ha már ebből az oldalból akarsz kiindulni, akkor is.... rengeted értelmesebb kérdés is van, de sajnállak, hogy te mindenáron ezekre koncentrálsz:D

2018. júl. 30. 17:48
 6/16 anonim ***** válasza:
14%

Azért van, mert a fiatal nők szexelni és nem beszélgetni akarnak és csinálják is.

Az öregasszonyok meg már csak beszélgetni akarnak. Innentől természetes, hogy velük jobban el lehet beszélgetni.

2018. júl. 30. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

35 éves vagy...öregasszonyokkal jobban el tudsz beszélgetni...akik egyébként 40 fölöttiek... Ezt megértem, lassan egy korosztály lesztek! :)

Hány éves korig sorolsz be fiatalnak egy nőt egyébként? Ha 20-25, akkor ne csodálkozz,hogy nem azonos témák érdekelnek.

2018. júl. 30. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Én most az öregasszonyt "szexuálisan nem vonzó"-nak tekintem. Én is voltam szexuálisan nem vonzó, mikor kövér voltam, és mikor nem nőként tekintettek rám a férfiak, sokkal érdekesebb dolgokról beszélgettek velem, mint most.
2018. júl. 30. 18:11
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Pia,drog,fészbúk,tízig tudok számolni,drága cipő,műköröm,Dubai,bulika,pláza,mindenkivel csinálom,de nem vagyok k..va,stb.Kb ennyi a szókincse a többségnek.
2018. júl. 30. 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
érzed? Telepatikusan belelátsz a fejükbe?
2018. júl. 30. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!