Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostingolásra mikor reagáltok?
Társkereső appokon elég gyakori. Akkor megalázó, amikor már beszéltek és max elolvassa.
Pl van egy lány, 2 hete beszélünk és jó volt az egész. 1 hete csak elolvassa az üzeneteim. Nem zaklatom, biztos elfoglalt, bár ha elolvassa az üzenetet, akkor nem hiszem, hogy az. Valamit lehetne reagálni.
5 napja írtam valamit, elolvasta. Tegnap kínomban már írtam, látom elfoglalt, de nem gond az elutasítás sem, csak reagáljon. Belőle többet néztem ki ennél (ezt már nem írtam). Max elolvasta.
Most írjak annyit, hogy ok szia, vagy mit lehet erre reagálni? Én ha elfolgalt vagyok, nem olvasok társkeresős üzeneteket. Ha mégis, megírom, hogy sry nem vagyok, de valamikor írok. Mert ez így felesleges hülyítése a másiknak főleg, ha beszéltetek már.
Nézd, velem egy olyan nő(is) megcsinálta aki amúgy könyvet írt társkeresési témában. Azért tőle nem számítottam ilyesmire. Írtam neki hogy legyen szíves írja már meg mi a baj, mert én valóban szeretném megtalálni a párom, és ha ő amúgy is "guru" a témában, akkor segíthetne. Mert nem először fordult elő hogy egyszer csak nem válaszolnak nekem. Szerinted volt annyi gerincesség benne hogy írjon valamit is? Hát nem.
Na innentől szarom le kb azt hogy valaki nem ír vissza.
De egyébként ez is egy válasz, nem vagy elég jó neki, mert a felhozatalban vannak jobbnak tűnő partik is.
Online ismerkedés totális önkínzás a férfiaknak, ha nem vagy extra jóképű, vagy nem vágod miként kell beszélj a nőkkel hogy bevágódj náluk. Mert az hogy normális vagy, udvarias, tudsz normális leveleket írni, nem csak farokfotót küldeni, az a kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!