Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ghostingolásra mikor reagáltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingolásra mikor reagáltok?

Figyelt kérdés

Társkereső appokon elég gyakori. Akkor megalázó, amikor már beszéltek és max elolvassa.

Pl van egy lány, 2 hete beszélünk és jó volt az egész. 1 hete csak elolvassa az üzeneteim. Nem zaklatom, biztos elfoglalt, bár ha elolvassa az üzenetet, akkor nem hiszem, hogy az. Valamit lehetne reagálni.

5 napja írtam valamit, elolvasta. Tegnap kínomban már írtam, látom elfoglalt, de nem gond az elutasítás sem, csak reagáljon. Belőle többet néztem ki ennél (ezt már nem írtam). Max elolvasta.

Most írjak annyit, hogy ok szia, vagy mit lehet erre reagálni? Én ha elfolgalt vagyok, nem olvasok társkeresős üzeneteket. Ha mégis, megírom, hogy sry nem vagyok, de valamikor írok. Mert ez így felesleges hülyítése a másiknak főleg, ha beszéltetek már.

2021. jan. 6. 11:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
99%
Ghostingolásra úgy szoktam reagálni, hogy utána soha többé nem tárgyalok érdemben az illetővel. Leírta magát, kész.
2021. jan. 6. 11:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges bármit írni. Unmatch, lapozz.
2021. jan. 6. 12:00
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Én azért megírnám neki azt, amit te nem írtál, ti. hogy nem ezt néztem volna ki belőle, és hogy gyáva, gerinctelen, közönséges embernek tartom őt azért, mert még neten sem merte elmondani azt, hogy bocs, de ennyi volt.
2021. jan. 6. 12:07
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Törlöm és kész, nem alázom meg magam azzal, hogy írok neki további 83 üzenetet. (Ha egyszer nem reagál, várok 3-4 napot, ha a második üzenetre sem reagál, akkor viszontlátásra.)

N

2021. jan. 6. 12:12
 5/21 A kérdező kommentje:

"(Ha egyszer nem reagál, várok 3-4 napot, ha a második üzenetre sem reagál, akkor viszontlátásra.)"

ugyanígy vagyok vele. Csak ilyenkor egy ideje mindig az jut eszembe, hogy "haha így nem lesz barátnőm, türelmesebbnek kéne lennem" stb.

2021. jan. 6. 12:14
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

Semmit, letörlöd, vagy annyit irsz neki hogy "akkor csá".

Különben is miről tudsz vele 2 hétig beszélgetni online?

Mihamarabb személyes találkozóra kell terelni a dolgot (1-2 napon belül).

Ha nem akar talákozni, akkor szintén törlés.

2021. jan. 6. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki ghostingol, az soha nem lesz a barátnőd. Ha akarna a barátnőd lenni, megismerni, stb, akkor nem ghostingolna.

Ha kómában van, akkor nyilván nem nyitja meg az üzeneteket, ha csak elfelejtett válaszolni valamiért akkor a második üzenetre tuti reagálna, ha akarna tőled valamit.

De nem reagál, szóval csak szórakozik veled és húzza az idődet, tépi az idegeidet, és roncsolja a nőkről alkotott képedet. (Ha állandóan megalázod magad ezzel a könyörgéssel heteken, hónapokon át egy-egy nő előtt, annyira meg fogod utálni az összes nőt, hogy ha találkozol, egy édes, kedves, szép lánnyal aki szívesen járna veled, őt is ellenségként kezeled, és elüldözöd.)

2021. jan. 6. 12:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozok érdemben az ilyennel, egyszerűen én sem keresem többé. Nem vagyok sneki pincsije, hogy utánaszaladjak. Elfogadom a tényt, hogy nem egymást keressük.
2021. jan. 6. 12:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálok, ha valaki így tűnik el az ennyit ér, nem fogok rajta egy percig se bánkódni. Nem írok neki még egyszer, minek? Ha az elsőre nem írt vissza akkor már a másodikra se írjon.
2021. jan. 6. 12:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer voltam így. Nem reagálok, és kész.

Amúgy rá egy hónapra rám írt, hogy "minden rendben"? Nem válaszoltam semmit.

2021. jan. 6. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!