Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmaztad már a mostanában annyira divatos ghostingolást? Tehát koptattad már le csendes eltűnéssel a másikat? Miért?
Azelőtt a muci kinyilatkoztatta, hogy nem akar kapcsolatot (19év hàzassàgból lépett ki), megvolt vele a jó szex, kellemes beszélgetés, erre bejelentett, hogy megint "alakul valakivel".
Na mondom ez az az első kijelentését vàgja ketté, plusz megizentem, hogy foglalkozzon inkàbb az új vàlasztottjàval helyettem.
Erre még írt egy féloldalas litàniàt, amire nem voltam hajlandó vàlaszolni.
Igen.
Volt, hogy azért mert kiderült hogy sokkal idősebb nálam, érzelmileg labilis, valószínűleg veszélyes ember az illető.
Dura pervezt is volt akit nem is érdekeltem, mint ember csak sextingelni akart.
Olyan is előfordult, hogy bántóan viselkedett, nem vette a jelzéseim, miszerint nem jön be a viselkedése, folytatta tovább, emiatt elvesztettem az érdeklődésem.
Olyan is volt, hogy kimondottan agresszívan viselkedett velem valaki, miután 2 nap ismeretség után nem válaszoltam minden élrelmetlen üzenetére, fenyegetett, stb.
Mindig jó oka volt annak, ha ghostingoltam vkit, az ilyeneknek felesleges magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!