Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy komoly vita után általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy komoly vita után általában mennyi idő míg keres?

Figyelt kérdés

Szombaton nagyon összevesztem a párommal, azóta nem keresett. Én sem őt, mert én veszekedéskor, és utána is egyszer próbáltam keresni, de nem hallgatott meg, illetve lerázott azzal hogy ki vagyunk békülve de továbbra is tiltva vagyok. Ilyenkor mit lehet tenni? A vita az ő stílusa, és az én lobbanékony meggondolatlan természetem miatt alakult ki, úgy éreztem nem kapok elég figyelmet és meggondolatlanságot mondtam, megsértettem. Meddig várjak? Nagyon hiányzik de nem akarok a nyakára járni ha esetleg már nem vagyok neki fontos.

Ha más is volt már így akkor szívesen hallgatom a tapasztalatokat.;)

Voltunk már így, de akkor csak barátok voltunk még. Ja, és anyagilag is függünk egymástól két ingóság miatt szóval előbb utóbb majd amiatt is találkozni kell.

Segítsetek légyszi! :)

23/L

2019. jún. 25. 15:43
 1/10 Halmai Annamária ***** válasza:
Ha be akarsz neki alázkodni akkor keresd, ha nem akarod lealázni magad akkor ne keresd és várj hogy ő keressen. Amúgy meg kereshetnél valami felnőttebb embert is, mert a párod elég gyerek szinten lehet ha férfi létére szombat óta duzzog.
2019. jún. 25. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
aöö aö aö aööö..izé. Hagyd most békén. Majd szombaton keres ő. Vagy később. De keres!
2019. jún. 25. 15:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is így gondolom. De érzelmileg valamennyire kötődöm hozzá szóval azért nem ilyen egyszerű ez.
2019. jún. 25. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:
ez a nevem na:D ja, remélem majd keres.......
2019. jún. 25. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy komoly vita után sem normális, hogy nem keressük egymást. Soha egyik kapcsolatomban sem volt ilyen. Össze lehet veszni egyszer kétszer, de utána pár órán belül mindig volt egy kölcsönös bocsánatkérés és egy higgadt megbeszélés valami kompromisszummal. Hogyha valaki így reagál egy komoly vitára azzal nem hinném, hogy együtt kell lenni vagy lenne értelme keresni egyáltalán.
2019. jún. 25. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Az egész történet ezzel kapcsatban.A mai napi kérdés.Érdekesebb,mintígy lerövidítve.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2019. jún. 25. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Soha a büdös életben, jah és majd az ügyvéd jelentkezik az ingóság miatt
2019. jún. 25. 16:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Nála van az én autóm, nálam meg az övé, és ebből kb. neki van a legnagyobb haszna, szóval ilyen alapon én is simán ügyvédet fogadhatnék emiatt, vagy mi...

71%-os pojáca téged támogat valaki, vagy magadtól vagy ilyen hülye..?🤔 Akadj már le rólam, vagy jelentelek...

2019. jún. 25. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Jelents.Én a dupla kérdés miatt és a bunkó válaszok miatt jelentelek.Véleményt kértél,írtam.Még csak rosszindulat sem volt benne.
2019. jún. 25. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Kisszivem, te minden vagy, csak normális nem. Nem is értem a párodat hogy eddig hogy tudta elviselni ezt az irritaló ostobácska természeted.. szerintem örül hogy végre nélküled lehet, én 2 napig sem tudnálak elviselni..
2019. jún. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!