Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmaztad már a mostanában annyira divatos ghostingolást? Tehát koptattad már le csendes eltűnéssel a másikat? Miért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 19:30
11/18 A kérdező kommentje:
Noren, akkor ez annyira nem is volt váratlan számára, tulajdonképpen te szóltál...
2020. nov. 14. 20:11
12/18 Noren1989 válasza:
Ettől függetlenül nàlam ez màr ghostingolàs, hisz nem köszöntem el, lezàratlanul hagytam egy beszélgetést.
13/18 anonim válasza:
Igen alkalmaztam és velem is alkalmazták, de ez nem hónapokig tartó sztori volt.
14/18 anonim válasza:
Szerintem szar a facebook messenger, mindenki allandoan ghostingol. Az alap messenger jo volt, ismerosoket vettem fel es azzal aki fontos volt beszelgettem. Ez nem olyan jo tul sokan irnak, boldog boldogtalan, nincs hangulata..
15/18 anonim válasza:
Mindenkit, akivel komolyabban (értsd: egy-két napnál régebben) ismerkedtem. Ilyenkor mindig az elején közöltem, hogy egyelőre nem vagyok vevő szexuális témákra, nem a farkára vagyok kíváncsi elsősorban. Abban a pillanatban, ahogy leírta az illető, hogy mennyire feláll neki és segítségre lenne szüksége, esetleg fotót is küldött, hogy illusztrálja már szóra sem méltattam.
16/18 anonim válasza:
#15: Csak azt nem értem, miért büntetik előszeretettel a nők azokat is, akik normálisan közelítenek. Nem egyszer volt, hogy heteket-hónapokat szántam a másik megismerésére, nem rohantam le az illetőt. Ehhez képest rendszerint ugyanaz a nagy nulla lett a vége ennek is. És olyan is volt, aki folyamatosan hitegetett, hogy ő is nagyon akar velem találkozni, csak most ezért nem, meg azért nem, aztán ő is lelépett. Ha valaki tisztességes veletek, akkor miért nem érdemli meg ő is az őszinte, normális bánásmódot? Csak mert minden nő azzal áll elő, hogy ő nem olyan, ő nem tűnik el szó nélkül, aztán meg 10-ből ha 1 ilyen szavatartó, akkor sokat mondok.
17/18 anonim válasza:
#16 személy szerint addig senkivel nem volt semmi problémám, ameddig nem kezdte el erőltetni a szex témát néhány üzenetváltás után. Nem is magával a témával van bajom, hanem azzal, ha valaki annyira nem bír a farkával, hogy képtelen legalább pár napig tettetni, hogy nem csak a vaginámra kíváncsi, ameddig nem találkozunk. Erre senki nem volt képes azok közül, akikkel engem összehozott a sors, pedig nem vagyok már tinilány, nem húztam volna soha hetekig vagy hónapokig az ismerkedést, szívesen lefeküdtem volna azzal, aki szimpatikus volt (ha ő is ezt szerette volna). Helyette megtettem ugyanezt pár randi után azzal, akit élőben ismertem meg.
18/18 anonim válasza:
Nekem sem szokásom, de néhányszor, amikor nyilvánvalóam jeleztem, hogy nem érdekel a dolog, de a másik fél nem hagy fel az írogatással, akkor egy pont után nem válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!