Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostingolásra mikor reagáltok?
Társkereső appokon elég gyakori. Akkor megalázó, amikor már beszéltek és max elolvassa.
Pl van egy lány, 2 hete beszélünk és jó volt az egész. 1 hete csak elolvassa az üzeneteim. Nem zaklatom, biztos elfoglalt, bár ha elolvassa az üzenetet, akkor nem hiszem, hogy az. Valamit lehetne reagálni.
5 napja írtam valamit, elolvasta. Tegnap kínomban már írtam, látom elfoglalt, de nem gond az elutasítás sem, csak reagáljon. Belőle többet néztem ki ennél (ezt már nem írtam). Max elolvasta.
Most írjak annyit, hogy ok szia, vagy mit lehet erre reagálni? Én ha elfolgalt vagyok, nem olvasok társkeresős üzeneteket. Ha mégis, megírom, hogy sry nem vagyok, de valamikor írok. Mert ez így felesleges hülyítése a másiknak főleg, ha beszéltetek már.
Semmit nem kell reagálni, mert minek.
Ezt a “többet néztem ki belőle” dolgot meg felejtsd el, az összes szó nélkül fog lelépni, amint jön valaki aki érdekesebb nálad.
Ha ezt traumaként éled meg ne társkeresőzz, mert csak sérülni fogsz.
Első körben megtanulnám magyarul kifejezni magam.
Utána pedig hagynám a fenébe azt, aki minimális érdeklődést sem mutat.
Lehet en vagyok szerencsetlen, de en megirom a masiknak, ha nem egymast keressuk, elfoglalt vagyok stb. Nem ghostingoltam soha. Ilyenkor is megirom mit erzek. Szerintem alap kommunikacios keszseg, nem jatszadozom senkivel, nem lesz nagyobb onbizalmam ha mondjuk azt nezem, hany nonek nem valaszolok.
Volt egy kiscsaj nemreg, aki szinten ezt csinalta. Utolso uzenetben megirtam, hogy szerintem nem egymast keressuk, mert egyiranyu az egesz, erre kepes volt visszairni (erezte, hogy tenyleg elveszithet, persze hogy most reagal). Kiakadt, hogy vele minden pasi ezt csinalja, hogy lelepnek csak ugy. Mondtam, hogyha valami eletjelet adna es nemcsak elolvasna az uzenetet, lehet nem lepnenek le es tudnak, hogy elfoglalt vagy.
Ekkor kiakadt, hogy o nem koteles velem kozolni, mit csinal (nem is errol volt szo xd) es hogy kepzelem ezt. A vegen elkezdett manipulalni, engem beallitani a rosszfejnek es kiakart csikarni egy bocsanatot. Elnezest kertem, erre ugyanugy nem valaszolt xd toroltem a fenebe.
Ertem, hogy nincs kotodes, meg arctalansag miatt bunko sok ember (ferfi es no is), de ha valaki komolyan gondol valamit pl tarskereses, kicsit legyen mar nyitott, mert nem lehet tudni, mit hoz a jovo. Ha nem is lesz belole kapcsolat legalabb elmondhatom, hogy teszek erte es nem csak varom a tokeletes part.
Nagyon sokszor tapasztalom, hogy baromi jol elbeszelunk, aktiv a masik fel is. Egyszercsak a semmibol eltunik es le sem tojik. Ilyenkor azert valamit lehetne reagalni. Legrosszabb esetben torli magat beszelgetes kozben.
Tiszta sor. Én sem szoktam csak úgy lelépni (ghostingolni), de ha valaki ezt csinálja, azzal nem érdemes többet foglalkozni, mert nem megbízható ember. A sok magyarázkodás csak energia-és időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!