Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha mindennap szexelni akarok?
#21: Nem kell hozzá túltolni semmit. A boldogságot nem az határozza meg, hogy luxusban élsz. A legtöbb anyagi javat egyébként is társadalmi megfelelési kényszerből veszik az emberek.
Ha alacsony ökológiai lábnyommal élsz, akkor meglepően kevés pénzből ki tudsz jönni.
#23: Nem néztem én el semmit, te ragadtál ki a kontextusból jó troll-szokás módjára egy részletet és abba kötöttél bele.
Nézd már vissza mire válaszoltam, nem egy, hanem legalább 3 válaszoló hozta fel a kérdező alapkérdésére azt az - amúgy rendkívül népszerű - (kamu)dumát, miszerint a szex azért maradozik el egy kapcsolatban, mert a munka, a napi rutin meg a túlhajszoltság.
Erre írtam, amit írtam, hogy gyereket nem kötelező vállalni meg nem baleset (bármennyire is szeretik sokan úgy beállítani, hogy "hát becsúszott, aztán összefutott a nyál a szánkban, amikor megtudtuk, hogy mennyi lesz a CSOK meg a babaváró"), hanem elég hosszadalmas és megfontolható döntés eredménye, amúgy meg normális gondolkodással senkinek nem kötelező túlhajszolt életet élni. El kell dönteni, hogy a luxus kell-e (akkor meg tegyen érte és ne panaszkodjon, nyelje be az áldozatokat) vagy a párkapcsolat a gyakori szexuális élettel.
Ah!Szval ha nem dugok naponta többször,akkor már el van rontva az életem.Mert biztosan luxusban élek,és mert azért nem szexelek napnta többször,hanem heti 2,3 szor,mert tulhajszolt vagyok.
Egy kicsit el vagy tévedve.Az átlag felnőtt ember nem dug naponta többször folyamatosan,
még akkor sem ha fizikailag bírna.
Nekem aztán nem baj. Különben is, mit várunk ennyi idősen? Ez erről szól.
Egyszerűen találj olyat, aki olyan igényű mint te, ne aggódj, vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!