Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha mindennap szexelni akarok?
Ti mind munkanélküliek vagytok? Nem lenézésből, ha igen, oké, de máshogy hogyan lenne ennyi időtök és energiátok? Hazaérünk munkából, még egy csomó teendő hátravan, nem hogy napi 2x szex beleférjen minden nap.
Ha meg csak annyi nektek a szex, hogy betolom-kihúzom-kész, akkor nem irigylem szegény párjaitokat.
Nekünk heti 2-4 az ideális, de az legalább minőségi, van előjáték és sokáig tart.
9#nek igaza van.Tudjuk,te egy erős ,igazi kan vagy!!Te aztán egy főnyeremény lehetsz!Teli energiaval!
Majd kesőbb rajössz ,hogy a minőség fontosabb,mint a mennyiség.
A mindennapi több szex hamar egyhangúvá,unalmassá válik.
Perszte tudom,te e mellet még virtuóz is vagy,és mindig változatos is.Mindennap más,és más módon,helyeken csinálod.
Igen veled van baj.Az élet masból is áll,nem csak dugásból.Tudod az emberek dolgozni is szoktak,néha fáradtak,nincs hangulatuk,betegek,stomorúakvalamiért,mas dolgok kötik le aznap. Van olyan is,hogy jobban esne egy jó fürdő,vagy egy masszázs,simogatás.Esetleg csak összebújnak,beszelgetnek,meg ilyenek.
De gondolom ez neked felfoghatatlan.
F
Hát ez az! Egy átlag ember élete a melóból, önellátásból és a végén némi kikapcsolódásból áll, mármint ha egyedülálló. Ha párkapcsolata, akkor ehhez hozzá jönnek még a találkozások. Ha házas, akkor meg a családi élet, gyerek, házatrtás. Hát ezek mellett megnézném aki naponta 2-3X kefél.
Mondjuk tudom, a gyk népe multimilliomos, durván jól néz ki, és ultra vonzó szexuálisan. Volt nekem is régen olyan barátnőm aki naponta igényelte volna, csak sajnos nem párosult hozzá akkora szexuális kisugárzás. A nők többsége hiába akarná naponta, csak sajnos nem néznek ki úgy, hogy emberfia minden nap akarná velük a szexet. Hát ez van.
#12: "később úgyis besurusodik annyira az élet, hogy a nap végén létezni sem lesz néha kedvünk."
Ezért kell fiatalon megalapozni a dolgokat, hogy aztán 40 évesen nyugdíjba vonulhass és csak az utazásnak és lazulásnak élhess...
Mondjuk aki gyereket akar, annak ez nem mindig járható út, de én úgy vagyok vele, hogy vagyunk elegen 8 milliárdan ha meg már a föld alatt leszek pont nem érdekel, hogy milyen színű, vallású emberek népesítik be a Földet vagy esetleg az egész bolygót tönkreteszik-e. Sőt, mivel pont pesszimista vagyok ezen a téren, nem fogok egy élő, érző lényt nemzeni, aki majd még a jelenlegitől is rosszabb világban kell, hogy éljen, amikor már a klímaválság is begyűrűzik, nem csak a covid.
Ha Bill Gates lennék, nem érdekelne, mert tudnék neki repülőjegyet venni a Marsra, de a realitásoknál maradva nem szeretném, ha ilyen világban szenvedne mert én sem örülnék, ha ma lennék gyerek (maximum a mostani eszemmel, de ezt minden generáció elmondja és egy fiatal sem tudja megspórolni az élettapasztalatot).
#19: "Mondjuk tudom, a gyk népe multimilliomos"
Nem az, de az átlagnál jómódúbb, hiszen van időnk itt múlatni az időt, tehát vagy nem dolgozunk, vagy olyat dolgozunk, ami igazából semmittevés, amiért fizetést kapunk.
Nem a napi 12 órát robotoló emberek teszik ki az itteni törzstagok nagy részét. Főleg nem ebben a kategóriában. Csóró meg lehet azért is, mert mamahotelben él még 40 évesen is és szociális segélyen tengődik meg néha elküldik közmunkára, de amúgy ideje ugyanúgy, mint tenger és nem szakad bele a munkába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!