Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik találnak nehezebben társat? A nők vagy a férfiak?
"Mert ott az a 10% próbálkozó, aki bejön. PRÓBÁLKOZÓ, aki náluk próbálkozik és akinek egyszerűen csak igent kell mondani."
Én soha nem úgy találtam párt, hogy a nálam próbálkozóknak csak igent mondtam. Ha tetszett egy férfi, akkor mindent megtettem, hogy megismerhessem közelebbről is. Attól egy nőnek sem lesz jó, tartalmas párkapcsolata, hogy a nála sorba állók közül kiválaszt egyet. Az ilyen sorba állós pasik másik 50 nőre is hajtanak. Mindegy, csak összejöjjön valaki.
#24: Szólok az összes haveromnak, akit így dobtak ki, hogy ilyen nincs, mert gyk-n valaki megmondta. Köszi az infót!
Ne állítsuk már be úgy, hogyha valakinél kopogtat egy neki bejövő, akkor azt kezdi el egyből nézegetni, hogy másik 50 nőre is hajt az illető.
#26: Neked persze, hogy nem. Itt senkinek sem. Sőt, a világon sehol sem, senkinek! Mégis, ha az illető jól néz ki, akkor hirtelen senkit sem zavar. Persze, te vagy a kivétel, ez csak természetes!
#27: Hát, mivel egyedülálló volt, miért ne ismerkedhetett volna több emberrel is?
#29: Tehát, saját magadnak nehezíted meg a társkeresést azzal, hogy esélyt sem adsz egy ember megismerésére, aki ráadásul be is jön.
Na, ilyen úgy általában a női társkeresés "nehézsége". Mint, amikor egy gazdag szomorú, mert a Ferrari színkódja nem olyan, amilyet ő talált ki, hanem egy árnyalattal sötétebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!