Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik találnak nehezebben társat? A nők vagy a férfiak?
Durva, hogy az ilyen kérdéseknél mennyire előjön, hogy egy csomó ember képtelen gondolkozni a rengeteg frusztrációja miatt...
#89: Nekem volt pár barátnőm, most csak 2 szexkapcsolatom van. Ettől még, nálam ezért melózni is kellett, de egy nő ezt fél perc alatt megkaphatja tinderen. A válaszoló azonos szintűeket írt. Ha egy átlagos pasi annyit tesz, mint egy átlagos nő, akkor nem lesz nője.
#90: Így néz ki az elméleti matek. A gyakorlati meg nem. A tesómnak egyszer egyszerre 3 csaja volt. Egy haveromnak rendszeresen kettő. És még sorolhatnám. Én is 2 olyan csajt dugok jelenleg, akit más nem. Tök jó ez a matek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tessék, a férfiak nem szeretnek, csak ha 20 éves modell vagy. Ennek ellenére eljátsszák. Honnan tudod nőként, hogy épp olyat engedsz magadba, akinek csak pótlék vagy?
#94: "Honnan tudod nőként, hogy épp olyat engedsz magadba, akinek csak pótlék vagy?"
Ha 2-nél több agysejted van, akkor tudod.
"Ha 2-nél több agysejted van, akkor tudod."
Tehát ha valakinek hiszek, mert nem verem le rajta a sok átverést, és új ember = tiszta lap, akkor nincs elég agysejtem, mert nem feltételezem, hogy hazudik.
"a férfiak csak akkor szeretnek ha igényes vagy (adsz a megjelenésedre) és kedves vagy velük"
De nem vagyok modell, sem az anyukájuk, úgyhogy nem tudnak szeretni.
Akkor ezentúl minden férfiről feltételezem a legrosszabbat. Milyen tesztek vannak, amiknek alá lehet vetni őket?
#97: Mondjuk ugy, hogy neked azert nem megy a dolog, mert a 2 agysejtes dolgot nem tudod hozni.
Ha adsz nekem 20.000 forintot, akkor holnap lesz az udvarodban egy egyszarvu. Elhiszed? Nem. Na, pont ilyen egyszeru atlatni a legtobb pasi szovegen. Ne masokat tamadj, ha naiv vagy, mint egy 5 eves kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!