Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj azzal, aki helyes pasiként nem bír kb
magához hasonlóan helyes barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Külső megjelenésre az arc, testalkat, magasságra való vonzóság is megvan. Mellékesen higiéniára és öltözködésre is. Tinderen van 150 match 3 hónap alatt, a való életben is szokott tetszeni lányoknak egész gyakran.
Ennyi alapján szerinted mi lehet a gond ezzel az emberrel, ha mégsem talál hosszú távon nézve sem egy párkapcsolatot egy kb magához hasonló lánnyal, miközben akar?
Akkor olvasd vissza, miket írtok, és megérted, mire kaptatok ilyen megjegyzést. De gondolom, mindenki egy gőgös xar, aki negatívan mer szólni őfelségéhez. Meg mindenről a nők tehetnek. Nem baj, sok itt a szabad hely, fogsz tudni írogatni évekig. ;)
2021. jan. 1. 13:43
22/30 anonim válasza:
Meg ti írhattok ilyet nőkről, hogy randa meg mázsás meg cigo, csak mert nem tetszik. Az nem sérti a fene nagy önérzeted. Érdekes, azok után nem látom a kommented, hogy milyen gőgös meg utoléri a gőg meg hogy írhatott ilyet. :D
2021. jan. 1. 13:47
23/30 anonim válasza:
#18: Én nem neked céloztam azokat, amiket korábban írtam, más kérdés, hogy neked minek kellett belekotkodálnod, ha nem rád vonatkozott. Én nem foglalkozom más kommentelőkkel, ha nem engem sértenek meg. Leírtam, hogy mik a tapasztalataim, és ahogy a kérdező példája is mutatja, érdekes, hogy a top 10-es fasziknak mennyi matchük van pl. Tinderen is, másoknak meg kb. semmi. Ha ez nem azt jelenti, hogy a nők is csak a menő gyerekek után csorgatják a nyálukat, akkor semmit. Én nem ellened szóltam, hanem általánosságban leírtam a tapasztalataimat. Az már más kérdés, hogy te elkezdted osztani az észt, és kritizálni azokat, akik itt megnyilatkoznak, ráadásul mérhetetlenül undorító és kötekedő hangnemben.
2021. jan. 1. 13:47
24/30 anonim válasza:
Mert az nem volt undorító hangnem, ahogy a nőkről írtak? Mondanám, hogy nevetséges, de inkább csak szomorú ez már. És fogadok, hogy nem kis tinédzser vagy 20 éves vagy, mert annak még el lehet nézni. 25+os felnőtt embernek már nem.
2021. jan. 1. 13:50
25/30 anonim válasza:
#22: Igen, mázsás, mert én a magam hatvanakárhány kilójával nem akarok 80-90-100 kilós kocákat magam mellé. Bocs, de akin lötyög a háj, arra mit lehet mondani? És nem azért nem tetszik, mert topmodellekre hajtok, hanem azért, mert nekem nem kell hájas. Másrészt ha cigó valaki, akkor cigó, nem azért írom ezt valakiről, mert nem tetszik, hanem azért, mert cigó, és nem szeretnék ilyennel sem összejönni. De bocs, hogy merek válogatni, te biztosan összejönnél egy dagadt hapsival vagy egy 8 osztályt talán elvégzett jóskapistával.
2021. jan. 1. 13:51
26/30 anonim válasza:
Ki mondta, hogy gyere velük össze? Neked valami komoly paranoiád van akkor, ha ezt veszed le abból, amit írtam. Te kritizáltad a stílusom, miközben ugyanolyan stílust engedtek meg magatoknak a nőkkel szemben. Gondoltam, elbírja az, aki maga is így nyilvánul meg. Az már külön szomorú, hogy a mázsás kifejezést nem tartod sértőnek vagy a cigot. Ez sajnos neveltetési kérdés, úgyhogy ezt már felnőttként nem is fogod tudni felfogni.
2021. jan. 1. 13:57
27/30 anonim válasza:
De azért segítek: akin lötyög a háj úgymond, az nem mázsás vagy koca, hanem túlsúlyos vagy kövér, mert az előzőeknél még az is jobb. A cigo meg roma. Lehet, kevesebb utálatot fogsz kiváltani. Nincsen mit ;)
2021. jan. 1. 14:01
28/30 anonim válasza:
Jajjj, hagyjuk már ezt a műmájer ál-humanizmust. Lassan már ott tartunk, hogy elnézést kell kérnünk egymástól hogy élünk. A cigányt cigánynak hívják ma is. Lehet romázni, de az mennyivel szalonképesebb? Vagy a szalonképesség a lényeg? Pont ezért lesz már élhetetlen a világ, mert már mindenki minden sz*rért sértve érzi magát. A dagadt ember meg hájas, koca, mázsás. A vékony meg csontkollekció. Na és? Nem a kifejezés fájó, hanem az igazság. Az igazságban meg az a legfájóbb hogy nem kellesz a többségnek. Attól hogy valaki plus size modellnek hívatja magát, az nekem nem más, mint egy hájas nő. Számomra gusztustalan. Persze ahogy a s*ggét kelleti, 100% hogy ezren rámásznának, tehát az én véleményem az ő világában semmi.
Mivel ez egy anonym fórum, hagyjuk már a felesleges köröket meg a neveltetést. Mondhatnám, ne szalvétával fogjuk már meg a ****t. Gondolom azért érzed sértve magad, mert magadra ismersz. Neked ez miért fáj? Ha ál-humanizmusból, ál kedveskedésből csupa jókat hallanál a kövér vagy nem kívánatos emberekről az jobban esne? Gyakorlatban meg mindenki elfordulna tőlük. Aki neten akar ismerkedni, az meg kösse fel a gatyáját! Nos, ez az ugyancsak erőteljes képmutatás nem zavarja azt a kicsi intelligen ejrópér és nagyon felvilágosult kis lelkecskédet?
2021. jan. 1. 15:10
29/30 anonim válasza:
178 centi vagyok és 58 kiló. Az meg zsiráf, tudom. A te lelkedet inkább hagyjuk, mi edzette. Téped a szád, hogy milyen undorító hangnemben írtam a férfiakról, de azt meg fél oldalas kommentekben magyarázod, hogy neked jogod van kocának nevezni másokat. Meg fogják fel, hogy a netes ismerkedés kemény. Mondod ezt te, aki nem bírja a kritikát. :D Szerintem nem európer kijelentés, hogy nem cigozunk vagy niggerezunk 2021ben, hanem alap. Ja, ez Magyarország. A magától elszállt férfiaké, akinek barátnője a bal keze. Na, ez sértő volt, most vinnyoghatsz.
2021. jan. 1. 16:19
30/30 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, de elmorzsolhatna néhány könnycseppet azokért a férfiakért, akiknek abból a 150 matchből bármelyik jó lenne, mégse talál egyetlen bármilyen nőt sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!