Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj azzal, aki helyes pasiként nem bír kb magához hasonlóan helyes barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Külső megjelenésre az arc, testalkat, magasságra való vonzóság is megvan. Mellékesen higiéniára és öltözködésre is. Tinderen van 150 match 3 hónap alatt, a való életben is szokott tetszeni lányoknak egész gyakran.

Ennyi alapján szerinted mi lehet a gond ezzel az emberrel, ha mégsem talál hosszú távon nézve sem egy párkapcsolatot egy kb magához hasonló lánnyal, miközben akar?

2021. jan. 1. 10:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%

Önbizalom hiányos. Válogatós kuki. Tindere van.

Minimum egy vagy több fenn áll a fentiek közül. :D

2021. jan. 1. 10:56
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ott általában a személyiségével lehet a probléma. Túl fölényes, nem figyelmes, törődő, lenéz másokat. Legalábbis a legutóbb ez volt a tapasztalatom egy ilyen sráccal.
2021. jan. 1. 11:01
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, amit a #2 írt.
2021. jan. 1. 11:02
 4/30 anonim ***** válasza:
32%
Ó, és még a férfiak felszínesek... Minő meglepetés, hogy újfent kiderült az igazság, a nők is csak a menő jópasikra csorgatják a nyálukat.
2021. jan. 1. 11:03
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Személyiség, rossz az ágyban, nem figyelmes, nem lehet vele miről beszélgetni stb stb. A külső csak megfog, másnak kell megtartania.
2021. jan. 1. 11:14
 6/30 anonim ***** válasza:
49%
Most bele lehet gondolni, hogy egy átlagos srácnak akkor mennyi esélye van, ő rendszerint még csak odáig sem jut el, hogy felkeltse a nők érdeklődését. Nekem pl. a Fb-os társkeresőn sincs semmi sikerélményem, legalább 20 lányt beszíveztem (nagyjából 25 fölöttiek, nem topmodellek), semmi. Badoo-n írtam pár lánynak, semmi válasz. Aki az első szűrőn átjut, annak valószínűleg nem a külsejével vannak gondok. Más kérdés, hogy az átlagos faszi gyakran kb. selejt a nők szemében, és megint más kérdés, hogy a szájával hány nő hangoztatja, hogy neki elég egy átlagos pasi, miközben meg Mr. Perfectre csorgatja a nyálát.
2021. jan. 1. 11:22
 7/30 anonim ***** válasza:
50%
én tavaly 500+ csajt bejelöltem fb társkeresőn.. 1 match se lett.
2021. jan. 1. 11:24
 8/30 anonim ***** válasza:
31%
#7: Nem baj, azért higgyük el a nőknek, hogy ők nem felszínesek, és hogy valójában milyen sokra tartják az átlagos pasikat, máskülönben mi leszünk a gonosz nőgyűlölők. Mondjuk Fb-os társkeresőn engem is valami 40-es romániai nő meg egy kövér nő szívecskézett meg. Badoon-n is csak arról kaptam értesítést, hogy egy egyedülálló pirított magyar anyuka, egy 40-es nő meg egy duci csaj akar velem beszélgetni. Nem topmodellekre vágyom, de nem is 40-es nőkre, meg nem egy mázsásokra vagy cigókra.
2021. jan. 1. 11:58
 9/30 anonim ***** válasza:
19%

1. Rossz a személyiséged

2. Nincs pénzed

3. Lehet, hogy nem is vagy jóképű

2021. jan. 1. 11:59
 10/30 anonim ***** válasza:
58%

8-as. Egy csinos nőnek nem kell társkeresőzni, mert ő a legjobb pasik közül mazsolázhat. Nem hiába mondom én, hogy egy nő ha jó genetikával lett megáldva, csak megszületni volt neki nehéz.

Egy átlag pasira miért írnának rá jó nők? Kinek kellene átlagos? :D

2021. jan. 1. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!