Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj azzal, aki helyes pasiként nem bír kb magához hasonlóan helyes barátnőt találni?
Külső megjelenésre az arc, testalkat, magasságra való vonzóság is megvan. Mellékesen higiéniára és öltözködésre is. Tinderen van 150 match 3 hónap alatt, a való életben is szokott tetszeni lányoknak egész gyakran.
Ennyi alapján szerinted mi lehet a gond ezzel az emberrel, ha mégsem talál hosszú távon nézve sem egy párkapcsolatot egy kb magához hasonló lánnyal, miközben akar?
"Nem hiába mondom én, hogy egy nő ha jó genetikával lett megáldva, csak megszületni volt neki nehéz."
Ezt pontosan így gondolom én is, a genetikai lottón qrva nagyot bukott nő.
Én átlagosnak tartom magam, sok átlagos nővel beszélgetek itt a gyk-n is. Néha szoktam fotót küldeni és kérni. Általában az jön ki az egészből, hogy a nők az átlagosnál jobbnak tartanak, én meg az átlagosnál gyengébnek őket. Ezzel is csak azt akarom érzékeltetni, hogy marhára nem biztos hogy önmagunkat jól pozicionáljuk be, és az sem biztos, hogy mindenki ugyanolyannak látja a másikat. Persze biztos vannak olyanok is, akik meg átlag alattinak tartanak, nincs is ezzel semmi baj.
A társkeresős tapasztalatok tényleg igazak. Én is fent vagyok, sok ismerősöm is. Vannak szerintem jó képű ismerőseim is, akiknek ugyancsak a ronda és kövér nők írnak. Oké hogy a férfi kezdeményezzen, de minek? Ha ránézésre nem jön be a nőnek, válaszra sem méltatja. Jó lenne egy külön gomb arra, hogy helló, látsz bennem fantáziát? A hölgy addig nem használhatná a keresés funkciót, ameddig mindenkinek nem nyomot eg igent vagy nemet. Aki igent kapott, az írhat valamit. Persze ez lenne a match, ami tudjuk sz*rt sem ér nagy számok miatt. Na igen, a nagy számok! Ez teszi unalmassá és használhatatlanná a netes társkeresést. Az meg a másik, hogy a net tele van szuper jó nőkkel és pasikkal, aminek az a következménye, hogy ezek lettek az etalonok. Vagy ilyen vagy semmi! Átlagost? Köszi, van macskám! :D
16-os. Olvasd már vissza magad! :D
"Rosszindulatú, irigy, saját szemében a gerendát se, folyton károgó, férfiklimaxos fszkalap. " Hát a te írásodból pontosan ilyennek képzellek el én is téged, az utolső két jelzőt kicserélve irigy egoistára. Látod, látod... ki kardot ránt... egy normális ember elolvassa a kommenteket, és tisztába van azzal, hogy mindenki más oldalról, más magasságból látja az életet. Aztán jöttél te, mit a bölcsesség földi helytartója, és előadod magad. Kár volt, bár engem nem zavar, a szavaid üres fecsegések, tartalmatlan semmik, nem hogy tanácsok. Remélem te is valami csúcs intelligens embernek tartod magad! Csak vigyázz, mert a gőg kegyelmet nem ismerő csapda. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!