Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj azzal, aki helyes pasiként nem bír kb magához hasonlóan helyes barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Külső megjelenésre az arc, testalkat, magasságra való vonzóság is megvan. Mellékesen higiéniára és öltözködésre is. Tinderen van 150 match 3 hónap alatt, a való életben is szokott tetszeni lányoknak egész gyakran.

Ennyi alapján szerinted mi lehet a gond ezzel az emberrel, ha mégsem talál hosszú távon nézve sem egy párkapcsolatot egy kb magához hasonló lánnyal, miközben akar?

2021. jan. 1. 10:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
#10: Na igen, csak egyrészt még az átlagos nők is jórészt csak a top 10-es pasikra nyáladzanak, másrészt meg akkor ne hülyítsenek senkit, hogy a nőknek elég egy átlagos pasi, mint ahogy itt is sokszor lehet olvasni. És tényleg nem bombanőktől várok eredményt, csak mondjuk érdekes, hogy cigó anyuka meg 50-nek kinéző 40 éves meg egy mázsás nő "felfelé" akar kaparni, és beszélgetni akar velem, én meg ha átlagos, normális nőnek írok, akkor semmi reakció. Szóval ha egy nő a szintjénél feljebb próbálkozik, az teljesen normális, ha meg én nem túl jó pasiként topmodelleket kergetnék, akkor rögtön jönne a lehurrogás.
2021. jan. 1. 12:13
 12/30 anonim ***** válasza:
30%

"Nem hiába mondom én, hogy egy nő ha jó genetikával lett megáldva, csak megszületni volt neki nehéz."

Ezt pontosan így gondolom én is, a genetikai lottón qrva nagyot bukott nő.

2021. jan. 1. 12:15
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet a kérdezővel a baj hogy túlértékeli az adottságait. Valószínűleg rosszabb a valóság mint amit hisz. Feleslegesen akar átlag vagy annál jobb nőt, ha ő maga igazából a béka segge alatt van.
2021. jan. 1. 12:24
 14/30 anonim ***** válasza:
61%

Én átlagosnak tartom magam, sok átlagos nővel beszélgetek itt a gyk-n is. Néha szoktam fotót küldeni és kérni. Általában az jön ki az egészből, hogy a nők az átlagosnál jobbnak tartanak, én meg az átlagosnál gyengébnek őket. Ezzel is csak azt akarom érzékeltetni, hogy marhára nem biztos hogy önmagunkat jól pozicionáljuk be, és az sem biztos, hogy mindenki ugyanolyannak látja a másikat. Persze biztos vannak olyanok is, akik meg átlag alattinak tartanak, nincs is ezzel semmi baj.

A társkeresős tapasztalatok tényleg igazak. Én is fent vagyok, sok ismerősöm is. Vannak szerintem jó képű ismerőseim is, akiknek ugyancsak a ronda és kövér nők írnak. Oké hogy a férfi kezdeményezzen, de minek? Ha ránézésre nem jön be a nőnek, válaszra sem méltatja. Jó lenne egy külön gomb arra, hogy helló, látsz bennem fantáziát? A hölgy addig nem használhatná a keresés funkciót, ameddig mindenkinek nem nyomot eg igent vagy nemet. Aki igent kapott, az írhat valamit. Persze ez lenne a match, ami tudjuk sz*rt sem ér nagy számok miatt. Na igen, a nagy számok! Ez teszi unalmassá és használhatatlanná a netes társkeresést. Az meg a másik, hogy a net tele van szuper jó nőkkel és pasikkal, aminek az a következménye, hogy ezek lettek az etalonok. Vagy ilyen vagy semmi! Átlagost? Köszi, van macskám! :D

2021. jan. 1. 12:35
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Extra beteg személyisége van. Ismerek egy ilyet. Magas, jóképű. Ennek ellenére megkeseredett, paranoiás, sértődékeny. Az a típus, aki leírja, mit csinálna veled az ágyban, miközben te foglalt vagy, neki meg se kutyája, se macskája, aztán hirtelen észbe kap és megkér, hogy töröld a beszélgetést. Jó, megígéred neki, ezután fél óra arról szól, hogy miért nincs Vibered és okostelefonod, illetve törölted-e már a beszélgetést. Miután ezt 10-szer megkérdezi, a végén még képernyőképet is kér róla, hogy tényleg törölted. Vagy felveti, hogy lesz egy szakmai konferencia, amire milyen jó lenne, ha te is elmennél...és akár egy szállodai szobában is alhatnátok. Aztán közlöd, hogy nem tudsz elmenni, főleg nem egy szállodai szobába, mire megsértődik és még hetekkel később is a szemedre veti, hogy te nem mentél el vele egy szakmai konferenciára. Nem tudom, 5 perc alatt felcseszi az agyamat, ez volt akkor is, amikor még nem voltunk foglaltak, megőrülök tőle így simán neten keresztül is. Van ilyen. Akkor inkább egy átlagos, de normális férfi, aki nem támad minden második mondatában és nem sértődik meg állandóan.
2021. jan. 1. 12:56
 16/30 anonim ***** válasza:
71%
Remélem, az ehhez a kérdéshez kommentelő férfiak nem tekintik magukat átlagosnak. Vagy akkor elég siralmas, ha ez az átlag. A fejét egyiknek se láttam, de amiket írnak, abból elég szépen képet kapni a személyiségükről. Rosszindulatú, irigy, saját szemében a gerendát se, folyton károgó, férfiklimaxos fszkalap. Ez jön le. Most ezt ki a francnak lenne kedve egész nap elviselni? 10 percig se bírnám.
2021. jan. 1. 13:22
 17/30 anonim ***** válasza:
17%
#16: Én meg azt remélem, hogy ugyanezt az okosságot elszórod majd akkor is, amikor a nőtársaid vinnyognak, hogy ők nem nyertek a genetikai lottón, és minden férfinak csak a topmodell csajok kellenek. Én külsőre átlagosnak tartom magam, amúgy meg ki nem szarja le, hogy egy magadfajta anonim okostojásnak mi a véleménye rólunk? :)
2021. jan. 1. 13:27
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Talán mert itt vergődtök, hogy nem kelletek a nőknek, azért szóltam hozzá. Te aztán marha nagy okostojás lehetsz, hogy átlag férfiként nem tudsz egy normális nőt felszedni. Segítek: borzasztó, ahogy írsz, megnyilvánulsz. De ne fogadd a kritikát, te tökéletes, hanem még 5 év múlva is írkálj ide.
2021. jan. 1. 13:36
 19/30 anonim ***** válasza:
95%
Ja, és mintha te is anonim lennél. Érdekes.
2021. jan. 1. 13:39
 20/30 anonim ***** válasza:
5%

16-os. Olvasd már vissza magad! :D

"Rosszindulatú, irigy, saját szemében a gerendát se, folyton károgó, férfiklimaxos fszkalap. " Hát a te írásodból pontosan ilyennek képzellek el én is téged, az utolső két jelzőt kicserélve irigy egoistára. Látod, látod... ki kardot ránt... egy normális ember elolvassa a kommenteket, és tisztába van azzal, hogy mindenki más oldalról, más magasságból látja az életet. Aztán jöttél te, mit a bölcsesség földi helytartója, és előadod magad. Kár volt, bár engem nem zavar, a szavaid üres fecsegések, tartalmatlan semmik, nem hogy tanácsok. Remélem te is valami csúcs intelligens embernek tartod magad! Csak vigyázz, mert a gőg kegyelmet nem ismerő csapda. ;)

2021. jan. 1. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!