Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen nők tényleg ?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésnél olvastam ezt. A nők között tényleg ilyen sok a rosszindulatú? Olyan könnyen dobálóznak azzal hogy melyik férfi selejt számukra.

Ezt írta egy nő szerinte ezek selejtes ferfiak :

1, mamahoteles 25 felett

2, elhízott (85 kg felett )

3, minimálbéres Budapesten nettó 250 e

4, gyári munkás vagy bármilyen proli fizikai melós

5, alacsonyak (180cm alatt)

6, kisfarkúak 18cm alattiak

7, életképtelenek (nincs lakása , autója , eletcélja)

8, lúzerek (incelek , szűzek 24 év felettiek )

2021. jan. 1. 08:57
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
40%
Igen, a nők többsége ilyen felszínes sajnos.
2021. jan. 1. 08:58
 2/23 anonim ***** válasza:
89%

"ilyen sok"="egy nő"? :D azért ezt ugye te is érzed?

Amúgy nyilván vannak ilyenek, mint ahogy férfiban is akadnak, de szerencsére a szélsőséges gondolkodás nem általános.

2021. jan. 1. 09:00
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
A férfiak ugyanennyire felszinesek. Mert ha egy nő azt meri mondani, hogy igenis számit a ferfi egzisztenciaja, akkor rogton K. Ha egy férfi nem akar egy olyan csajjal kezdeni, aki nem vékony, aaaaaaz nem felszinesseg! (Nem a f....t nem)
2021. jan. 1. 09:12
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
A férfiak 80%-a szóba sem áll egy molett nővel. Még akkor sem ha arcra szép. Nem kívánja, és akar égni vele.
2021. jan. 1. 09:29
 5/23 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Én sem jönnék össze igazán kövér nővel. De fordítva más a helyzet. A nők nem csak a kövér ferfiakkal van bajuk! Hanem pl egy átlaggal is, akik csak pár kiló plusz van. 180/90 kg is kövér nekik, ami nem egy szint egy 160 cm / 90 kilós nővel. Mégis egy szinten emlegetik a vékony nők ezeket.
2021. jan. 1. 09:36
 6/23 anonim ***** válasza:
49%

Mi az, hogy a nőknek? Te felszínes módon insta ribikre vagy azon a szinten lévő nőkre hajtasz, ők meg előadják a felszínes listájukat.

Amúgy meg nyilván ha normális a nő, akkor a selejt nem azt jelenti hogy az illető mint emberi lény selejt, hanem társkeresési szempontból és nála.

Nekem pl alapvető a műveltség, olvasottság, kulturáltság. Nem várom el a diplomát feltétlen, de ha valaki nem művelt, az kuka. Ez nem azt jelenti, hogy az illető egy selejt, hanem, hogy nekünk kettőnknek nincs dolgunk egymással.

Hasonlatosképpen én elvált negyvenesként, gyerekkel selejt/kuka kategória vagyok egy csomó pasinál. Még olyannál is aki amúgy korban, alkatban hozzám illik. De neki fontos hogy ne legyen gyerek. Nem dőlök a kardomba, elfogadom, hogy így gondolja. Elég itt olvasni az ilyen kérdéseket, mindig itt tobzódnak a pasik, hogy a gyerekes nők selejt meg tudom is én miket írnak. Szóval a pasik nagy része is rosszindulatú, mert ugye mindezt kedvesebben is meg lehetne fogalmazni. De a lényeg ugyanaz: társkeresési szempontból az embernek keményen szűrnek.

Csak egy utóirat a testsúlyhoz: társkereső, harmincas, negyvenes pasik önjellemzése: átlagos, vagy sportos. valóság: 170/90 izom nem látszik a képen, hatalmas pocak. Egyetlen elvárás a nők felé: ne legyen molett. Sokan nevesítik is: max 60 vagy 65 kiló. Én heti négyszer sportolok és odafigyelek a kajára, de 62-64 kilóval nem merem magam sportosnak jellemezni, mert nem akarok senkit becsapni, nincs fitnessz alkatom. Akkor miről beszélünk?

2021. jan. 1. 09:51
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
vannak, de szerintem is párkapcsolati szempontból selejt és nem mint ember. ne keverjük össze a kettőt
2021. jan. 1. 11:09
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Aha, rengeteg ilyen nő van.
2021. jan. 1. 12:00
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de ennek a listának legalább egy pontja ott van minden nőnél, mint kizáró ok.
2021. jan. 1. 16:24
 10/23 anonim ***** válasza:

180cm felett vagyok....

Ebben jol allok :)

36F incel

2021. jan. 1. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!