Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit irnál a tinder profilod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irnál a tinder profilod leirásába ha teljesen őszintén fogalmaznád meg, miért vagy ott?

Figyelt kérdés
Mit irtál ki most ami kicsit krémesebb, jobban hangzik?
2020. dec. 27. 15:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem írtam ki semmit.

Az emberek 90%-a a képeket nézi.

2020. dec. 27. 15:42
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

Mit kéne megfogalmazni? Ki nem tudja, miért vagy ott?

Ez olyan, mintha bemennél egy halas szaküzletbe, ott sem kérdezné meg senki, hogy telefont, inget, vagy tollat akarsz-e venni, vagy befizetni a csekket. Halhús kell, és ennyi.

2020. dec. 27. 15:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem a meggyőződésbuborékotokra vagyok kiváncsi
2020. dec. 27. 15:46
 4/24 anonim ***** válasza:
31%

Valami jó kis idézetet, ami rávilágít a jellememre

Férfiként valami "vagyok aki vagyok" típusút

Nőként: "Jó vagyok, de nem egy angyal, követek el bűnt, de nem vagyok ördög. Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet."

Ezek annyira egyediek, tinder legalábbis annyi tinder profilban látom őket, biztos sikeresek

2020. dec. 27. 15:47
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Ezt: "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". Senkit se érdekel mit írsz egy társkeresőn magadról. Képek számítanak.
2020. dec. 27. 15:48
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

"Nem a meggyőződésbuborékotokra vagyok kiváncsi"

Akkor írd ki az igaságot!!!

"Annyira hülye vagyok, hogy magamtól semmi jót nem tudtam kitalálni, így a gyakorikerdesek.hu-n kértem tanácsokat hozzá"

2020. dec. 27. 15:49
 7/24 anonim ***** válasza:
32%
Ha jó pasi vagy, akkor a nők jobbra fognak húzni, ha csúnya vagy, de cserébe odaírsz egy Pilinszky idézetet, vagy azt, hogy nagyon szeretsz főzni, és jól bánsz a gyerekekkel akkor.... nos senkit nem érdekel.
2020. dec. 27. 15:59
 8/24 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki a kérdésre is válaszolna? A szobahőmérséklettel megegyező i.q.-val nemtudok mit kezdeni.
2020. dec. 27. 16:06
 9/24 anonim ***** válasza:
55%
Randa nőként nem regisztrálok a Tinderre (sem). De ha megtenném, akkor szerintem annyit, hogy friends with benefits, meg hogy eccerű' vagyok, unalmas és ahogy a mellékelt ábra mutatja, a külsőm sem 10/10, szóval ne legyenek velem szemben elvárásai, cserébe nekem sincsenek, csak kívánjuk egymást, ennyi.
2020. dec. 27. 16:10
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Te nyomorult kérdező, akkor mit akarsz hallani???
2020. dec. 27. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!