Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fogalmaznátok meg? (Ha nem jó a "nincs meg a kémia". )
Tehát adott egy pasi, akit neten ismertem meg. Külsőre az esetem, jól el tudunk beszélgetni, amit elárult előzetesen az életéről, annak alapján szimpatikus.
Megtörténik a randi, és egyszerűen semmi nem mozdul meg bennem... nem tetszik a kisugárzása, a mozdulatai, a hanghordozása. Unalmas, érdektelen. Nem tudnám elképzelni, hogy megcsókoljon.
Akkor erre mit lehet mondani, ha nem azt, hogy "nincs meg a kémia"?
" Unalmas, érdektelen."
Ennyi.
Az, hogy unalmas a férfi, egy normális érv. Az, hogy "nincs meg a kémia", mellébeszélés.
(a "nincs meg a kémiás" kérdés kitevője)
Mondjuk ez nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik:
"jól el tudunk beszélgetni"
"Unalmas, érdektelen."
Egy unalmas, érdektelen emberrel hogy lehet jól elbeszélgetni?
# 8: Nálad lehet, hogy nem, te kifejtetted, hogy az volt a baj, hogy unalmas.
Viszont sokan csak annyit mondanak, hogy "nincs meg a kémia", ami náluk azt jelenti, hogy nem tetszik külsőre, mert nem elég izmos, nem elég jó a teste stb.
Szerintem erre lehet azt mondani hogy nem jött be neked. Előfordul az ilyesmi.
A Nincs meg a kémia nem mellébeszélés, és jól látod, hogy itt nem állja meg a helyét, hiszen nem a külsejével van bajod, nem az a baj, hogy nem tartod vonzónak, hanem egyszerűen nem jön be. Ami vonatkozhat belsőre is (stílus, személyiség, gesztusok, kisugárzás stb)
Egyszerűen mond meg neki, ha még nem tetted, hogy nem jött be neked és aztán köszönj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!