Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten megvan az összhang kémia stb, akkor 70-80%
eséllyel élőben is meglesz?
Figyelt kérdés
Ha két ember összetartozik azt már interneten, telefonon érzik egymást, látják egymást, ez mennyire van így?
Nyilván élőben más az ember, de általában ott is van kémia, ha interneten telefonon érzik egymást.
Az én eddigi tapasztalataim alapján 5-10÷ max. az esély. És még ha meg is van a kémia, akkor sem biztos semmi.
2015. okt. 9. 13:18
2/19 anonim válasza:
Mi ez a sok kémiázás?
Már a tudományok kategóriában érzem magam...
2015. okt. 9. 13:18
3/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül, neten akár hazudhatnak is az emberek. Láttam itt már kérdéseket arról, mekkora pofára esés volt a személyes találkozó, mert teljesen más volt élőben a másik fél, mint ahogy neten lefestette magát.
2015. okt. 9. 13:21
4/19 anonim válasza:
Nem, ez nem így van. Az internet az jóformán csak a kezdet, attól még nem biztos, hogy működőképes lesz egy kapcsolat.
Az, hogy a szürke hétköznapokban a későbbiekben mennyire tudtok kijönni egymással, az már más tészta.
2015. okt. 9. 13:22
5/19 anonim válasza:
Neten az ember egyenlő pár fényképpel, plusz megszerkesztett levelekkel, átgondolt üzenetekkel. Nem ismered a gesztusait, nem tudhatod, erre vagy arra őszintén reagált-e, őszinte vagy szerepet játszik, stb. Ez nagyon pesszimistán hangzik, tudom. Én a feleségemet neten ismertem meg, és hiába váltottunk hosszas leveleket azt megelőzően, személyes találkozáskor gyakorlatilag újra kellett kezdeni az ismerkedést. Oké, nem nulláról, de én első randin nagyon meg voltam lepve, mert másmilyennek képzeltem őt.
2015. okt. 9. 13:27
6/19 anonim válasza:
Azinternetes ismerkedés nagyjából olyan mint egy lányregény, lehet álmodozni meg helyzetekbe beleképzelni magad de alig van köze a valósághoz.
2015. okt. 9. 13:30
7/19 anonim válasza:
Ha tényleg úgy néz ki, mint Justin Bieber, akkor igen, de ha csak JB fotóit töltötte fel, valójában pedig tök átlagos pali akkor lapát!
2015. okt. 9. 13:42
8/19 anonim válasza:
Inkább 20-30%. Az utóbbi 1 évben a csajokespasik.hu-n ismerkedtem.
A lényeg kb hogy 20 lánnyal randiztam ezek közül élőben. Olyanokkal, akikkel a neten keresztül látszólag teljesen jól megértettük egymást.
A 20-ból 12-vel csókolóztam kb és csak 3-mal szexeltem. Abból most a legutolsó a barátnőm és remélem még sokáig az is lesz.
Szóval nagyon kell próbálkozni. Nem megy minden elsőre, de 70-80%-ban sem. Még akkor sem, ha valaki olyan magas, jóképű, sportos alkatú mint én. Hát még egy külsőre kevésbé vonzó férfi.
2015. okt. 9. 13:49
9/19 anonim válasza:
Ha majd élőben egymás előtt tudtok hallgatni és nem érzutek kellemetlenül magatokat amiért meg sem szólaltok... Na majd akkor mondhatni, hogy működik a kapcsolat..
2015. okt. 9. 13:53
10/19 anonim válasza:
Interneten szívesen beszélgetnek velem a lányok, jól meg is értjük egymást. Amikor személyes találkozóra kerül a sor, akkor már egyáltalán nem tetszek nekik. A külsőm nem jön be nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!