Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kémiai szempontból meddig tarthat a szerelem érzése? Mennyi idő alatt alakul át szeretetté?
Szerintem változő..
Sosem voltam szenvedélyszerelmes a férjem e, hanem szerelmes.. Pillangők és társai igen..
7ev után is így van...
Perzse nem a nap minden percében, de amikor hazaérek.. Vagy bejön utánam a konyhába csak rá gondolok, és nem a napi közös feladatokra...
Persze más ki sit mint az elején, mert ez az érzés mellé a szeretet, ami nagyon erős is társul.. Tehát én azt mondanám, hgy nem átalakult, hanem melle csatlakozott ez az érzés is..
Szex nélkül viszont szinte. Hamar csillapodna, elmúlna..főleg, hogy kibírhatatlan leszek nélküle... Olyan frusztrált, mint menzesz előtt mások
Mi 6 év után is szerelmesek vagyunk egymásba a férjemmel, pont a napokban nyugtáztuk, hogy olyan szerelmes bolondoknak érezzük magunkat, mint amikor megismerkedtünk. Mintha kitört volna nálunk a tavasz :)
Szex nélkül amúgy nem tudom elképzelni, hogy ez az érzelmi állapot sokáig fenntartható lenne. Egy-egy stresszesebb időszak után bennünket pont egy szenvedélyes szex tud leginkább "helyre rakni" érzelmileg, meg persze a napi szintű (sok-sok) ölelés, bújás, kedvesség, egymás megnevettetése ugyanilyen fontos.
27/N
Saját kapcsolatában az ember nem tudja lemérni mikor alakul át a szenvedély. Mindenesetre megtörténik, és jobb is, hiszen amíg ez tart, szabályosan életveszélyben van a benne lévő.
Hogy szex nélkül meddig tarthat? A szerelem semeddig. Lángolni lehet, szeretni lehet, de szex nélkül szerelmesnek lenni szerintem fából vaskarika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!