Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten megvan az összhang kémia stb, akkor 70-80% eséllyel élőben is meglesz?
Ha két ember összetartozik azt már interneten, telefonon érzik egymást, látják egymást, ez mennyire van így?
Nyilván élőben más az ember, de általában ott is van kémia, ha interneten telefonon érzik egymást.
Az internetes ismerkedés során a vágyainkat vetítjük ki a másikra, így persze, hogy tökéletesnek tűnik. Na meg ott van az az érzés, hogy de jó lenne elszerelmesedni, és szabályosan belehergeljük magunkat, hogy igen, ez most tuti működni fog, hiszen olyan jól megvagyunk...
Na a valóság az teljesen más.
Nekem volt olyan, hogy azt hittem, tökéletes lesz az összhang, hiszen neten is az volt... meg telefonon is... aztán egyszerűen hozzá se tudtam érni. Nem azért, mert nem tetszett, hanem hiányzott az a bizonyos "kémia", de nagyon. A gesztusai, a feromonjai valahogy taszítottak és nem vonzottak.
Aztán volt olyan, hogy megvolt a kémia, de olyan "töketlen" volt a pasi, már elnézést, hogy nem lett belőle semmi.
Aztán volt olyan is, hogy egymásnak estünk, és életem legrosszabb kapcsolata lett belőle, mert súlyos személyiségzavarral küzdött az illető, csak ez néhány levélváltásból nem derült ki, csak mikor már kapcsolatban voltunk... de ott nagyon!
Volt olyan is, hogy megvolt a kémia, bele is vágtunk, akár még működhetett is volna, de az életünk egyszerűen összeegyeztethetetlen volt.
Szóval ennyit a kémiáról. :) Én a párom nem neten ismertem meg, hanem élőben, apránként. Sokkal jobb így...
Nem. Az interneten mindenki SOKKAL hamisabb képet mutat magáról, mint élőben. Az internetes beszélgetés értéke minimális, gyakorlatilag onnantól lehet bármiről beszélni, ha megtörtént a találkozás és ott is megvan az összhang.
Persze az nem árt, ha már így előtte interneten elvagytok, de önmagában kevés.
nem, az ember nem csak szag és kinézet.
én már kívántam nagyon valakit, akivel nem találkoztam még élőben. ezt ő váltotta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!