Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan fogalmaznátok meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan fogalmaznátok meg? (Ha nem jó a "nincs meg a kémia". )

Figyelt kérdés

Tehát adott egy pasi, akit neten ismertem meg. Külsőre az esetem, jól el tudunk beszélgetni, amit elárult előzetesen az életéről, annak alapján szimpatikus.

Megtörténik a randi, és egyszerűen semmi nem mozdul meg bennem... nem tetszik a kisugárzása, a mozdulatai, a hanghordozása. Unalmas, érdektelen. Nem tudnám elképzelni, hogy megcsókoljon.

Akkor erre mit lehet mondani, ha nem azt, hogy "nincs meg a kémia"?

2015. dec. 3. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire gyerekes dolog a kémia alapján társat választani.Egy érett ember tudja, hogy még olyan embert is baromi nehéz találni akivel mindenben passzolnak természetben az,hogy még a kémia is meglegyen szinte esélytelen, mondom ezt 42éveskent.Persze kémia sokszor előfordul, de hogy azzal az emberrel nagyon ritkán illünk össze hosszútávon, az is biztos.Én személyszerint a racionális ismerkedés híve vagyok, a szikrázást, meg a kémiát, meghagyom a tiniknek.
2022. dec. 29. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:
#11, ha nincs meg a kémia, akkor hogy szexelsz? :') Az csak egy betanult "koreográfia" a részedről, amit muszájból megejtesz időnként a pároddal?
2022. dec. 29. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
12es.Azt nem mondtam, hogy undorodom attól akivel éppen együtt vagyok, mert ha kicsit se tetszik akkor valóban esélytelen, hanem a nagy szikrázásról és kémiáról beszélek.Kicsit fentébb valaki írta, hogy a randipartnere, szimpatikus volt, tetszett is neki,de mégsem volt meg az a plusz, a szikra.Számomra ez nevetséges...
2022. dec. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!