Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hűség? Mit jelent neked, hogy fogalmaznád meg? Sose értettem, elvégre vagy szeretek valakit és nem csalom meg, ha pedig ez nincs meg, ennek a szónak kéne visszatartania?
Figyelt kérdés
Társkeresésnél és kapcsolatban is szóba kerül a hűség, de valahogy sose értettem mit jelent.
-Ha szeretek valaki, nyilván nem csalom meg, meg se fordul a fejemben.
-Ha viszont nem szeretem, mert kihűlt a kapcsolat, megváltozott, akkor miért kéne ragaszkodnom hozzá? Miért kéne "hűségesnek" lenni? (Mintha rossz helyzetre valami előírás lenne, hogy hogy kell viselkedni, és ez elég abszurdnak tűnik.)
29/F
2019. dec. 27. 20:38
1/5 anonim válasza:
Megcsalhatod szíved joga de akkor minek vagy vele ha már nem szereted?
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek. Ugyanakkor a hűség átsegít a nehéz helyzeteken is. Olyan, mint a munkában vagy a tanulásban a kitartás. Tudod, hogy végső soron tök jó, amit csinálsz és szereted csinálni, de minden elkötelezettségben vannak mélypontok, mikor azt sem tudod, hogy oldd meg és sem otzhagyni nem akarod, de pillanatnyilag nem is érzed jól magad a helyzetben. Szerintem ez a hűség, a híd a két jó időszak között, a remény, hogy megéri a társaddal társadként viselkedni, mikor épp nem érzed a társadnak, hogy megéri küzdeni, beszélni, mert többet ad, mint a könnyebb út, a pillanatnyi megoldás. A jóban könnyű hűségesnek lenni, természetes, nem létező dolog jóformán. De a másikat tekinteni az egyetlen megoldásnak akkor is, ha valaki más keltheti egy könnyebb élet illúzióját, az számít igazán.
3/5 anonim válasza:
Hűség az, hogy kitartasz mellette jóban rosszban, egészségben betegségben, gazdagságban szegénységben.
Attól, hogy egy kapcsolat belekerült egy hullámvölgybe, az még menthető, ha mind a két fél akarja és tesz is érte. Hűség az, hogy nem csalod meg a párodat.
Neked mit mond az, hogy valaki hűséges egy márkához? Márkahű?
4/5 anonim válasza:
A huseg egy dontes. En sosem masokhoz hanem magamhoz vagyok huseges, leven magammal van elszamolnivalom nem masokkal. Ha megcsalok valakit az nem arrol szol, h az illetot nem szeretem hanem hogy magamat jobban szeretem.
5/5 anonim válasza:
Nekem a hűség az érzelmi hűséget jelenti. Hogy ott vagyok a másiknak, másikkal minden nehéz helyzetben és bármikor van, az ő pártját fogom. Nekem a fizikai hűség nem tartozol bele ebbe. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!