Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, hogyan élitek meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan élitek meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Amikor már komoly terveid vannak valakivel, sok éve együtt vagytok (akár már házasok is vagytok, vagy csak tervben van), és belép egy új ember vagy régi ismerős az életedbe, aki ilyen-olyan tulajdonságai miatt a te igényeidnek igazából jobban bejön mind belsőre-külsőre, mint a párod. Olyasvalaki, aki nem volt az életedben akkor, amikor a párod mellett döntöttél, de ha ott lett volna, akkor inkább őt választod kettejük közül, nem a párod. De most a sors odadobta a közeledbe, és ő egyedülálló, és érzed, hogy lenne esélyed is nála... de neked már párod van, akivel a 30. életévhez közeledve már a családalapítást terveznéd, ha nem is most, de pár éven belül.

Ezt a helyzetet hogy élik meg a nők? Rögtön félre tudják tenni az érzést, vagy vívódik bennük, hogy meg kellene-e próbálni, de kockázatos, nem akarja elrontani a kapcsolatot... vajon milyen lenne vele... Mi játszódik le ilyenkor egy nő fejében?

2019. nov. 4. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már az elgondolás is nevetséges. Nem azért vagyok együtt valakivel mert ő éppen a legjobb akit találtam. Mindenkinél van szebb meg jobb de ez nem azt jelenti, hogy le kell cserélni. Ha nem a párom az aki a legjobban bejön, akivel minden tökéletes akkor nem maradok vele hosszú évekig, pláne nem megyek hozzá. Ha meg tökéletes minden, ha imádom a párom akkor baromira nem fog érdekelni, hogy jön egy helyesebb pasi a városba. A páromat választottam, elkötelezett vagyok amellett, hogy vele éljem le az életem. Egy normális kapcsolat így működik, nem pedig úgy, hogy hát végül is megfelel ez a pali is aztán majd jön egy jobb. Ha olyan emberrel vagy együtt akiért megőrülsz akkor nem fog érdekelni, hogy ki miben jobb nála. Ha meg nem ilyen ember a párod akkor össze se kell vele jönni, pláne nem együtt lenni vele éveket.
2019. nov. 4. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nehéz elképzelnem, hogy ilyen könnyen lepattan a gondolat. Legalábbis engem férfiként még olyan nők is izgalomba tudnak hozni és erős kísértésbe (aminek nagy energiákkal kell ellenállni), akiknél a választottam minden tekintetben jobb.
2019. nov. 4. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van a páromtól szebb, okosabb, gazdagabb stb. Ettől még nem cserélem le. Akkor sem, ha esetleg egy úgymond "jobb parti"-nak kinéző valaki kerül a közelembe. Nem azért vagyok a párommal, mert "csak ő jutott" hanem azért mert ŐT választottam. Ha nem érezném 100%-osan hogy ő kell nekem, nem mentem volna hozzá. Szóval, személy szerint én nem vívódnék. Bármilyen hihetetlen is, nem gondolnék erre. Mióta a páromat megismertem, a többi férfi sematius, egyforma számomra.
2019. nov. 4. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesen lehet látni a nők hűséges és kitartó meggyőződését a férfiak gerinctelen és kiábrándító gondolkodásával szemben. 👏👏👏
2019. nov. 4. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező: azért vagy kíváncsi pont a nők válaszra (férfi létedre), hogy visszaigazolást kaphass a szánalmas és éretlen világlátásodra? Mondván, hogy ha egy nő így gondolkozik, akkor már neked is mindent szabad? Ha meg nem azt a választ kapod, amire számítasz, akkor kétségbe vonod a válasz igazságtartalmát? Látszik, hogy milyen ember vagy, gratulálni tudok hozzá! Na meg ahhoz is, hogy a barátnődet meg tudtad vezetni, sejtésem szerint ő a világon a legjobb férfinek lát téged, mert azt hiteted el vele.
2019. nov. 4. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!