Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy számos nő csak akkor mer szakítani a régi barátjával, amikor már összejön az újjal? És ők ezt normálisnak tartják. Mert ahogy fogalmaznak fontos nekik a biztonság.
Elhiszem hogy vannak férfiak is. Bár a körömben inkább nőket láttam ilyennek.
De nem ezt kérdeztem ám.
A társfüggőség nagy divat.
Én sem értem miből gondolhatja azt bárki, hogy az új mellett majd biztonságban lesz, hiszen nem is ismeri rendesen.
Szerintem sokkal megfontoltabb döntés egyedül megteremteni a biztonságot magunknak és nem másra támaszkodva élni az életünket.
Jó, akkor a kérdésre válaszolva, hogy néhány embernél mit jelent a "biztonság", amihez állandó társ kell:
- egyedül nem tud megélni, nincs hol laknia, nem képes ellátni magát
- lusta magára főzni, mosni, dolgozni járni, a szüleihez derogál visszaköltözni, kényelmesebb, ha egy új pasi/nő körbeugrálja
- képes lenne eltartani magát egyedül, de nem olyan színvonalon, mint amilyet megálmodott
- önértékelési zavara van, ha valaki nem halmozza el bókokkal és dicséri minden mozdulatát napi szinten, akkor egy darab sz#rnak tartja magát
- gyereke van, akinek kell egy pótapa/pótanya, ameddig ő vígan éli az életét
- nem tud meglenni egy hónapig biztos szexforrás nélkül, nincs pénze prostira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!