Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Fontos tényleg a biztonság nektek?
Sokszor hallom ezt, hogy ez milyen fontos nektek egy kapcsolatban, de őszintén szólva nem úgy néz ki, hogy ez tényleg annyit számít, inkább legyen izgalmas a férfi, még ha közben nem hűséges.
Nem szeretnék általánosítani, biztosan nem mindenki ilyen, viszont nagyon zavaró ez az ellentmondás, hogy a nő azt mondja, hogy "érezzem magam biztonságban mellette ", közben meg az egész arról szól, hogy a férfi szórakoztassa, és a biztonság valójában arra vonatkozik, hogy garantált legyen az izgalom élete végéig. Mintha mást értenénk ezalatt.
Szóval hogy is van ez?
Csak magamról tudok nyilatkozni, mert nekem nem feltétlenül ezt jelenti a biztonság, hanem azt, hogy ne hagyjanak ott a szarban, lehessen odamenni valakihez ha baj van, védjen meg, meg úgy általánosságban legyen olyan kisugárzása az embernek, hogy biztonságban vagy otthon érzem magam vele. A megcsalásról meg az a személyes véleményem, hogy amiről nem tudok, az nem fáj, de ha megtudom valakiről, akkor az feltétlen kuka, mert sose lesz többé olyan a bizalmam. De szerintem nem véletlenül van a nyelvünkben megkülönböztetés a biztonság és hűség között, mert nagyon nem ugyanaz... Amúgy nagyon nem értem, hogy a "szórakoztassa" és az adjon biztonságot miért is nem férnek meg egymás mellett?
Nekem nem papírmasé pár kell, akit egyetlenegy jelzővel le is lehet írni, ahogy gondolom neked sem.
Biztonság számomra a kapcsolatban azt jelenti, hogy az illető mellettem áll és támogat. Ez lenne minden kapcsolatban az egyik alaptétel. Kiáll mellettem, bíztat, megért, támogat, ha vlmi gáz van, akkor számíthatok rá.
Későbbiekben: Ha esetleg munkanélküli leszek mie számíthatok tőle? Vagy ha terhes leszek fog-e segíteni és orvoshoz kísérni? Ilyesmik azok, amik számomra a biztonságot jelentik. Az h nem csalom meg a másikat, az a hűség fogalma.
Számomra a biztonság azt jelenti valaki mellett, hogy kiegyensúlyozott tudok lenni. Ebbe beletartozik, hogy kitart mellettem, nem hagy a xarban, hogy meg tudunk teremteni közösen egy alapot, tudunk tervezni hosszú távra, hogy a felmerülő problémákat meg tudjuk oldani közösen.
Pl. egy pszichésen instabil ember mellett nem tudom biztonságban érezni magam.
Igen, a biztonság fontos. Érezni kell a másik támogatását egy kapcsolatban, méghozzá kölcsönösen.
Elszórakoztatni nem kell, magamban is jól mulatok, ha úgy alakul.
Attól meg, hogy egy pasi hűséges, még nem kell, hogy unalmas legyen. Lehet remek humora (fontos), jó intellektusa (szintén fontos), elmehetünk együtt izgalmas sportokat, helyeket kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!