Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nevetséges, ha egy fiú számára fontos a biztonság egy kapcsolatban?
Miért lenne az? Ezt csak pár kőbunkó férfi és agresszív nő mondja, akik szemében már a legkisebb érzékenység is "nyápic, szánalmas, nyomi" stb. dolog.
De szerintem nem az, mindenki a biztonságra, kiegyensúlyozottságra, stabilitásra törekedik.
Nem, de ha ezt úgy tetted volna fel, hogy egy FÉRFI számára fontos, akkor azt gondoltam volna, oda-vissza megy ez, és egyenrangú felek vannak a kapcsolatban.
Így, hogy FIÚT írtál, nem értem, mire gondolsz, és inkább a sírós-ciciztetős verzió ugrik be.
Miért lenne nevetséges?
A férfiaknak is ugyanúgy szükségük van a biztonságra, megbízhatóságra, úgymond kiszámíthatóságra egy kapcsolatban mint egy nőnek.
A legerősebb férfi alól is ki tudja rántani a talajt bizonyos értelemben egy kiszámíthatatlan, bizonytalan érzelmű nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!