Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme egy 30 as pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy 30 as pasinak ismerkedni, ha nem elég jó a nőknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 18:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
22%

Inkabb fektesd az energiaidat olyan eletteruletre, ahol megterulnek, a noket meg hagyd meg a jokepu fuckboyoknak.

36F incel

2020. dec. 27. 15:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Jaj what the hell?

Egy férfi szexuális piaci értéke 35-45 körül van a csúcson. Persze, feltételezve hogy törődik magával.

Egy tanácsot fogadj meg, youtube Matt Cross (the33secrets). Ő nem sokára 50, világ egyik legjobb csajozó gépe. Ha valakitől akkor tőle tudsz tanulni, érti a női pszichológiát mivel egész életében ezzel foglalkozott. Nem olyan nagy dolog mint hiszed, meg itt a sok zéro önbizalmú elnőiesedett srác hiszi. Mai világban elég könnyű ismerkedni mert hihetetlenül sok a béta aki képtelen dominánsan viselkedni. Simán lehet modell csajod 24 éves még akkor is ha alacsony vagy. Nyílván kell bele munkát fektetni, kis önfejlesztés, vonzás törvénye sem árt de na ennyi. Ez a valóság. Aki kifogást keres azokat hagyjad, ne adj azok véleményére, ők örök senkik maradnak. Tegyél az életedért, találd meg a célod ez a fontosabb, de nőzni is nőzhetsz amennyit akarsz.. Mondom youtube-on nézd meg a csávó összes videóját stb..

2020. dec. 28. 13:54
 23/24 Hozé don Padrafos ***** válasza:
Próbálkozni mindig van értelme. Keseregni a kudarcokon:NINCS értelme. Miért akarsz olyan görcsösen valakit, aki rabszolgaként használ majd téged? Tudja, hogy 10 év munkájával, ezer videósegédlet megnézése után, színjátszó tanfolyam és teljes önámítótréning után, személyiségirtás és agyformatálás után, lelki kasztrálás után, milliók elköltése után jutottál el hozzá, és nem akarod egy pillanat alatt elveszíteni az életed művét. Nem hülyék ám. Jól kihasználnak. Szinte öngyilkosság egy ilyen kapcsolat. Én is úgy voltam, dönteni kellett, a 7/24 sport legyen az életem, vagy a hobbim. A hobbit választottam, és rajta keresztül a karriert is, mert a munkámban felhasználom a tapasztalataimat, és nekem viszonylag könnyű így. Így viszont nincs nőm, 11 éve nincs, előtte 5 évig nem volt, az előtt meg szűz voltam. Nem erőltetem rá magam olyanra, akinek nem érek fabatkát sem, az csak hülyíteni fog, mert látja, hogy mennyire tapadok rá. Kihasznál lelkifurdalás nélkül az ilyen nő, mert sz/\rt érsz a szemében. Ha jelentenél neki valamit, akkor vigyázna, hogy ne veszítsen el, figyelmes lenne veled. Majd jön valaki, akinek kellesz, és beléd rúg, hogy észrevedd. Meg lesz az egyensúly, nem egy kihasználós egyoldalú kapcsolat lesz.
2020. dec. 28. 16:41
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
Igen, van értelme, korhatár nélkül, és ne feledd, minden embernek megvan a párja, csak nyitott szemmel kell járni, a mércét pedig a Te szinvonaladhoz kell igazitani. Ne vedd figyelembe a sok roszindulatu véleményt, és légy figyelmes, mert könnyen megtörténhet, hogy elmészz mellette, és nem veszed észre. Fedezd fel a hiányosságaidat, és amin lehet segiteni,azokon segitsél.
2021. jan. 1. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!