Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy 30 as pasinak ismerkedni, ha nem elég jó a nőknek?
#10-es. De lehet. Én már 3x éve élek egyedül. Amíg hittem a meséknek és néha próbálkoztam (top kategóriás nőkkel természetesen, nem a szintemről vagy az alól), addig rossz is volt. Pár éve elég jól elengedtem és beletörődtem. Azóta nagyon jó.
Te sem és más se siránkozik 24/7, mert nem ő a leggazdagabb ember a világon, nincs saját szigete, magángépe, stb. Miért nem? Mert tudja, hogy nem lesz soha. Van amit nem lehet. Ilyen az élet. Másnak meg más nincs. Elfogadtad. Ahogy én is a helyzetemet.
"Te sem és más se siránkozik 24/7, mert nem ő a leggazdagabb ember a világon, nincs saját szigete, magángépe, stb. Miért nem? Mert tudja, hogy nem lesz soha."
Az a különbség, hogy a gazdaság meg a luxus anyagi javak nem tartoznak hozzá egy teljes emberi élethez. A szerelem, szexualitás, intimitás viszont igen, és szinte mindenki igényli, még ha el is nyomja magában.
Csinálj egy listát mit nem szeretnek benned a csajok.. pl
- kövér
- pénztelen
- fogatlan
- alacsony
ez után legalább egyszer az életben legyél magadhoz őszinte, írd utána tudsz e érte tenni, hogy jó irányba változás történjen..
- kövér (IGEN)
- pénztelen (IGEN)
- fogatlan (IGEN)
- alacsony (NEM)
hajrá tudod mit kell csinálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!