Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme egy 30 as pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy 30 as pasinak ismerkedni, ha nem elég jó a nőknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 18:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%
A nőknek soha semmi sem elég jó szóval van értelme!
2020. dec. 26. 19:01
 12/24 anonim ***** válasza:

#10-es. De lehet. Én már 3x éve élek egyedül. Amíg hittem a meséknek és néha próbálkoztam (top kategóriás nőkkel természetesen, nem a szintemről vagy az alól), addig rossz is volt. Pár éve elég jól elengedtem és beletörődtem. Azóta nagyon jó.

Te sem és más se siránkozik 24/7, mert nem ő a leggazdagabb ember a világon, nincs saját szigete, magángépe, stb. Miért nem? Mert tudja, hogy nem lesz soha. Van amit nem lehet. Ilyen az élet. Másnak meg más nincs. Elfogadtad. Ahogy én is a helyzetemet.

2020. dec. 26. 19:06
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
12-es örülök hogy vannak ilyenek emberek akik ilyen könnyen feladják és beletörődnek így nekem nagyobb esélyem van révbe érni. köszi!!!
2020. dec. 26. 19:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Sajnos #12-es csak miattam nincs nagyobb esélyed semmire :). Én nem tartoztam a versenytársak közé. A halmaz számossága pont akkora velem vagy nélkülem. Persze csak ha nem ronda nőkről beszélünk. De azok meg kit érdekelnek... Ha te azok között válogatsz, akkor örülök, hogy segíthettem :).
2020. dec. 26. 19:17
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Számomra a belső értékek számítanak és azok megtudják szépíteni a legrondábbnak tűnő nőt is a világon! még1xköszi! :D
2020. dec. 26. 19:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Váljon elég jóvá. Csak 1%kal kell többet nyújtani, mint az átlagjóskák sokasága tud.
2020. dec. 26. 19:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Te sem és más se siránkozik 24/7, mert nem ő a leggazdagabb ember a világon, nincs saját szigete, magángépe, stb. Miért nem? Mert tudja, hogy nem lesz soha."

Az a különbség, hogy a gazdaság meg a luxus anyagi javak nem tartoznak hozzá egy teljes emberi élethez. A szerelem, szexualitás, intimitás viszont igen, és szinte mindenki igényli, még ha el is nyomja magában.

2020. dec. 26. 19:50
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Akaszd fel magadat,te szerncsétlen hörcsög.
2020. dec. 26. 20:33
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
18-as mentálisan labilis személyt öngyilkosságra biztatni az nem bűncselekmény? de az biztos hogy nem szép dolog, szerintem nem kéne így viselkedni, jobban jársz!
2020. dec. 26. 21:29
 20/24 anonim ***** válasza:

Csinálj egy listát mit nem szeretnek benned a csajok.. pl

- kövér

- pénztelen

- fogatlan

- alacsony

ez után legalább egyszer az életben legyél magadhoz őszinte, írd utána tudsz e érte tenni, hogy jó irányba változás történjen..

- kövér (IGEN)

- pénztelen (IGEN)

- fogatlan (IGEN)

- alacsony (NEM)

hajrá tudod mit kell csinálnod

2020. dec. 27. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!