Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép nők teljes más értékren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők teljes más értékrenddel rendelkeztek 40 évvel ezelőtt. A rendszer is más volt. Vélemény?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Nézz ki az utcára komám.
2020. dec. 27. 14:51
 52/70 anonim ***** válasza:
Kinéztem, nincs ott senki :(
2020. dec. 27. 15:03
 53/70 anonim ***** válasza:

Ismételten, az én baráti köreimben ("utcámban") egy ilyen párt nem látok. Barátom, ha én egy vélemény vagyok, akkor te is egy vélemény vagy, szóval ugyanott tartunk.

23/L

2020. dec. 27. 15:05
 54/70 A kérdező kommentje:
Nem tartunk ugyanott, mert ha ez nem így lenne, ahogy leírom, akkor nem lenne ennyi nő és férfi egyedül. A nők nem azért vannak egyedül, mert nincs lehetőségük, hanem mert nem bírnak a valagukkal.
2020. dec. 27. 15:12
 55/70 anonim ***** válasza:

Ha nem bírnánk a "valagunkkal", akkor pont, hogy mindenkivel lefeküdnénk, holott ez (normális embereknél) nincs így.

Akiket ismerek, azok szinte mind párkapcsolatban vannak, mert vannak közösségeik, amik által sok embert megismerhetnek hasonló jellemmel és érdeklődéssel.

23/L

2020. dec. 27. 15:15
 56/70 A kérdező kommentje:

Persze, ezt meglehet így magyarázni. Ahogy minden mást is.

Csak azt hagyod ki a sorból, hogy aki szép, az ott van, ahol a pénz van.

Belehalna, ha igények nélkül kellene lefeküdni és testet , lelket adni.

2020. dec. 27. 15:22
 57/70 anonim ***** válasza:
38 vagyok, az én ismeretségi körömben a szép nők nem mind csak a milliomosra hajtanak. Aki ilyen, az olyan is. Látványosan felszínes, agyonműtött, pénzbe kerül a fenntartása is, és személyiségre egy nulla. Amelyik pasi ilyenek miatt picsog, az ugyanolyan lelki-érzelmi szenny, annyi különbséggel, hogy neki nem adatott meg, hogy az instap...t dugdossa, és emiatt bedurcul.
2020. dec. 27. 16:36
 58/70 anonim ***** válasza:
A legtöbb párkapcsolatban az ismeretségi körömben a nő ugyanúgy dolgozik, keres pénzt, és költ a párjára. Ha csak az instap...kat látja meg vki szelektíven, nem csoda, hogy azt hiszi, minden nő ilyen.
2020. dec. 27. 16:37
 59/70 A kérdező kommentje:

:):):)

Inkább maradjunk annyiban, hogy a fajtátokból, akinek csak jó feneke van, már az is olyan, mint az insta picsa.

2020. dec. 27. 16:38
 60/70 anonim ***** válasza:
Nem mind olyan. Tudni kellene válogatni és nem szelektíven nézni - szelektív látás az kényelmes, mert akkor meg lehet ideologizálni, hogy miért te vagy tökéletes, és miért nincs neked is felelősséged abban, hogy nincs kapcsolatod.
2020. dec. 27. 16:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!