Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép nők teljes más értékren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők teljes más értékrenddel rendelkeztek 40 évvel ezelőtt. A rendszer is más volt. Vélemény?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
Mennyit költ rád egy hónapban?
2020. dec. 27. 14:09
 42/70 anonim ***** válasza:

Ugyanannyit, amennyit én, ugyanis randikra felváltva hívjuk egymást, valamint az ajándékozás (karácsony, szülinap) is ugyanabban az árkeretben mozog. Utóbbi egyébként nem sok, mert mindketten jobban szeretjük a kézzel készített dolgokat.

Azt mondanám, hogy 2500 és 25.000 forint között költünk egymásra attól függően, hogy mi történik az adott hónapban. A 2500 pl ha abban a hónapban ingyenes programjaink voltak (túra, kirándulás, otthoni dolgok), és a 25.000 például a december, amikor az összeget megdobja a karácsonyi ajándékozás. Ne haragudj, hogy nem tudok pontos számot mondani, nem szoktam megtartani a blokkot.

23/L

2020. dec. 27. 14:14
 43/70 A kérdező kommentje:
Ez egy ember szavai a mai világból, ahol a nők mutogatják magukat, hogy önbizalmat gyarapítsanak, de a milliomosoknak tartogatják magukat. Mindenki úgy ismeri a nőket, mint a saját tenyerét lassan. Már ne is haragudj.
2020. dec. 27. 14:16
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezt, ő kérdezi, hogy "mennyit költ rád", aztán jön azzal, hogy "ezek csak egy ember szavai". De amiről ő ír, az meg a világmindenség tudása, amit a hangok súgtak neki. Beteg, tévképzetes ember.
2020. dec. 27. 14:19
 45/70 anonim ***** válasza:

Az általánosítással nem érsz el semmit, remélem tudod. Nyilván egy ember vagyok, ahogyan te is és mindenki más is.

Ha a te logikád igaz lenne, csak milliomosoknak lenne (szép) barátnőjük, de az én környezetemben egy ilyet se ismerek. A tanulmányaim által megismertem pár milliomos embert, de a felük nő volt, a másik felük pedig férfi, de nekik ugyanolyan "szintű" párjuk volt.

A családom, barátaim és tágabb ismerősi körömben egy ilyen kapcsolatot nem ismerek.

23/L

2020. dec. 27. 14:20
 46/70 A kérdező kommentje:

"Beteg, tévképzetes ember."

Ezek meg csak a te szavaid, abból a világból, ahol aranyásók milliói vannak jelen.

2020. dec. 27. 14:21
 47/70 anonim ***** válasza:
100%
A férfihangon várnak szeretettel a hozzád hasonlók, boldogítsátok ott egymást.
2020. dec. 27. 14:27
 48/70 anonim ***** válasza:
Te csak egy vélemény vagy.
2020. dec. 27. 14:42
 49/70 A kérdező kommentje:
Meg a valóság, aminek egészét ide nem lehet leírni. ...:)
2020. dec. 27. 14:44
 50/70 anonim ***** válasza:
Az már komoly mentális probléma, aki önmagát a valósággal (?) azonosítja. Te vagy a Megváltó személyesen?
2020. dec. 27. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!