Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők teljes más értékrenddel rendelkeztek 40 évvel ezelőtt. A rendszer is más volt. Vélemény?
Ugyanannyit, amennyit én, ugyanis randikra felváltva hívjuk egymást, valamint az ajándékozás (karácsony, szülinap) is ugyanabban az árkeretben mozog. Utóbbi egyébként nem sok, mert mindketten jobban szeretjük a kézzel készített dolgokat.
Azt mondanám, hogy 2500 és 25.000 forint között költünk egymásra attól függően, hogy mi történik az adott hónapban. A 2500 pl ha abban a hónapban ingyenes programjaink voltak (túra, kirándulás, otthoni dolgok), és a 25.000 például a december, amikor az összeget megdobja a karácsonyi ajándékozás. Ne haragudj, hogy nem tudok pontos számot mondani, nem szoktam megtartani a blokkot.
23/L
Az általánosítással nem érsz el semmit, remélem tudod. Nyilván egy ember vagyok, ahogyan te is és mindenki más is.
Ha a te logikád igaz lenne, csak milliomosoknak lenne (szép) barátnőjük, de az én környezetemben egy ilyet se ismerek. A tanulmányaim által megismertem pár milliomos embert, de a felük nő volt, a másik felük pedig férfi, de nekik ugyanolyan "szintű" párjuk volt.
A családom, barátaim és tágabb ismerősi körömben egy ilyen kapcsolatot nem ismerek.
23/L
"Beteg, tévképzetes ember."
Ezek meg csak a te szavaid, abból a világból, ahol aranyásók milliói vannak jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!