Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen a barátnőm szoknya alá nem húz bugyit és úgy megy el otthonról mit csináljak vele?
Nyáron is sokszor csinálta barátnőivel mentek jobb helyre kávézni vagy sütizni.
Sokszor szóltam már neki de a barátnői is ilyen stílusúak.
30-40 közötti korosztály vagyunk barátnői mind elváltak vadásznak de piszkosul.
néha olyan miniszoknyában ment el amiből szinte a fenek is kilógott mindig arra gondoltam hogy tud egy nő ilyen szoknyában leülni úgy hogy a lába közepe ne látszódjon ki.
Mondta ezt csinálják jó időben a barátnői is.
Ez valami feminista női gondolkodás lehet hogy mindent szabad vagy meg is kell mutatni?
Mi ez a jelenség?
Te a barátnője, vagy a kanija vagy? Mert semmi közöd hozzá amúgy.
Ha a kanija vagy, akkor pakold keményen, és akkor nem kell fosnod!
#3-asnak igaza van, és nő vagyok :)
Volt párommal voltak gondjaink a szexualitás terén, e miatt folyton máshonnan kerestem a “visszaigazolást”. Jelenlegi párom nőként kezel és kimutatja, hogy vonzódik hozzám és, hogy én vagyok a legdögösebb nő számára. Nincs is más pasik igazolásaira szükségem ;)
Nekem itt a nyelvtannal van bajom. Egyrészt kani? Az kan. Hogy lett kani? Mint Pest, pesti? Wtf?
Ha rendszeresen a barátnőm szoknya alá nem húz bugyit
Helyesen:
Ha a barátnőm rendszeresen nem húz a szoknya alá bugyit
Nem érzi valahol az agyad, hogy ez a szórend nagyon gáz?
Az is, hogy nincs rajta bugyi, bár nem hiszem, hogy lehet szoknyában kényelmes bugyi nélkül.
Kamu.
De ha igaz lenne is, elképesztően egészségtelen, fertőzésveszélyes.
7-es te másik bolygón élsz :D
Ha tudánd a felnőtt lakosság hány %-a nem húz bugyit, kiakadnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!