Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen a barátnőm szoknya alá nem húz bugyit és úgy megy el otthonról mit csináljak vele?
Nyáron is sokszor csinálta barátnőivel mentek jobb helyre kávézni vagy sütizni.
Sokszor szóltam már neki de a barátnői is ilyen stílusúak.
30-40 közötti korosztály vagyunk barátnői mind elváltak vadásznak de piszkosul.
néha olyan miniszoknyában ment el amiből szinte a fenek is kilógott mindig arra gondoltam hogy tud egy nő ilyen szoknyában leülni úgy hogy a lába közepe ne látszódjon ki.
Mondta ezt csinálják jó időben a barátnői is.
Ez valami feminista női gondolkodás lehet hogy mindent szabad vagy meg is kell mutatni?
Mi ez a jelenség?
9-10, én értem a problémád és így is van... de tényleg sokan nem húznak, nyáron pláne...
(8-as vagyok)
Engem mondjuk ez nem zavar :)) mindenki úgy öltözik, ahogy akar. Én nem tenném napi szinten(de ha olyan lenne az alkalom, lehet, hogy kipróbálnám).
#10-es voltam
Kicsit kamunak erzem a kerdest.
Ha netan tenyleg igaz akkor meg helyeslem. Legalabb nem prudek a nok es egyertelmubb hogy lehet veluk ismerkedni talan.
Basszus az hogy valakit szexualisan vonzonak tartunk es szexet meg parkapcsolatot akarunk ne legyen mar tabu tema a 21. edik szazadban... Valahogy csak szaporodjon mar az emberiseg...
Ugy, ahogy a Zsoltbol Zsolti :)
Ezt phaszhiánynak hivják kedves kérdező. A párod kívánja a kukit és közszemlére is teszi milye van.
És szerintem is gusztustalan ha pl.így leül egy székre (kávézó+cukrászda)ahova később eesetleg egy gyerek kapaszodik fel.
Nem vagyok prűd,vannak rövid szoknyáim de az ízlésesség határát sosem lépem át. Bugyit csak éjjel nem húzok a pizsi alá,minden egyébb esetben van rajtam,pont amiatt,hogy székekről se szedjek össze semmit és ahogy írta fentebb egy hozzászóló,a hüvely folyton tisztul,minimális "nedvesség "folyton van ezt miért kellene mindenhova odakennem?!
A párod agyilag ott van valahol a 16-20 éves szexhiányos kislányok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!