Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ebben mi, és miért sértő a számotokra?
Nyár van. Kivetkőztök.
Miért zavaró, ha beszélgetés előtt, mikor odamentek egy férfihez, miközben közeledtek felé, az végigmér titeket?
Pláne sokakat zavar a lábujjak szemrevételezése.
De akkor miért nem öltöztök fel rendesen, zárt ruházatba?
“ De akkor miért nem öltöztök fel rendesen, zárt ruházatba?”
Talán mert nyár van???
Nyáron. Melegben. Zárt ruházatban. Te beteg vagy?
Inkább nem tudsz viselkedni az a baj, azért nincs nőd. Nevetséges vagy.
Na ne már!
Hosszabb szoknya és zárt cipő, ki lehet bírni, ráadásul SOK helyen tilos a lábujjakat mutató cipő, és a rövid, térd feletti szoknya!
Én lazán elájulok melegben, ha túlöltözök. Illetve nem tudom egy bolygón élünk-e, de gyanítom te se szereted, ha a meleg rétegzett ruha 40 fokban az izzadt hátadhoz ragad. Én se. :D
Lengén öltözök, amennyire csak lehet. Abszolút nem zavar, ha megbámulnak miatta, annál többet úgyse tehetsz. :DD
8.-nak.
Multik, irodai környezetben.
Én mondjuk többek között ezért veszek minimum térdig érő szoknyát/nadrágot és egy zárt cipőt, mert gyűlölöm mikor valami idegen faszi úgy gusztál mintha a hentespultnál lenne....
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!