Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ebben mi, és miért sértő a számotokra?
Nyár van. Kivetkőztök.
Miért zavaró, ha beszélgetés előtt, mikor odamentek egy férfihez, miközben közeledtek felé, az végigmér titeket?
Pláne sokakat zavar a lábujjak szemrevételezése.
De akkor miért nem öltöztök fel rendesen, zárt ruházatba?
Én nőként írom, hogy komolyan ledöbbent az olyan női hozzáállás, mint a 10-esé: azért vesz fel hosszabb szoknyát és zárt cipőt, mert van olyan férfi, aki megbámulná, ha mondjuk felvenne egy rövidebb szoknyát szandállal.
Ne értsetek félre, ez nem azt jelenti, hogy ízléstelen rövid ruhákban, szoknyában, rövidnadrágban kéne járniuk a nőknek csak mert meleg van, tőlem is távol áll ez a stílus. Mindössze annyit akarok ezzel mondani, hogy szerintem mindenkinek olyan ruhákat kéne hordania amikben jól érzi magát és amiatt nem korlátozni saját magát, mert jaj a sarki építkezésen a lapátoló fickó biztos meg fog bámulni.
Fel kéne fogni, hogy a férfiak vizuális típusok, egyszerűen vonzza a szemüket a szép női test. És igen, mindig lesz egy-két olyan, aki bambán fog bámulni és levetkőztet a szemével.
Remélem, hogy sok nőnek azért nincsenek illúziói...úgy értem, hogy ha tetszel az öltönyös, kulturált férfinak ő nem egyből arra gondol, hogy milyen szép lehetsz meztelenül és milyen jó lenne veled szexelni....csak ő van annyira intelligens, hogy nem úgy fog bámulni, mintha a húsboltban lenne, de attól a fejében ugyanaz van. De fiúk, férfiak javítsatok ki ha tévednék.
33N
"A férfiaknak is nyár van, mégsincs rajtuk pitsafarmer és haspóló."
Erről két dolog jutott eszembe.
1. Évekkel ezelőtt valaki az utcán egy hosszú szoknyás széles vállpántos nyári ruhámra is azt mondta, hogy túl kihívó, pedig az a ruha minden intim részletet takart.
2. Ez a fazon egy 88 éves nőt is képes volt megerőszakolni... [link]
Én vagyok a 10-es válaszoló. :)
"szerintem mindenkinek olyan ruhákat kéne hordania amikben jól érzi magát"
Teljesen egyetértek, én is pontosan ezt teszem. Nem tudom jól érezni magam úgy, hogy kivan mindenem. (Kivéve itthon, a párommal, stb.)
(Ráadásul írtam, hogy "többek között", a munkahelyemről is hamar jöhetnék haza, ha beállítanék forrónaciban meg papucsban. :DD )
Köszi a választ, 31-es vagyok megint:)
Én sem érezném úgy jól magam, hogy kivan mindenem, nem is erről van szó, de például én simán felveszem a rövidnadrágot pólóval, papuccsal ha a sarki boltba megyek vásárolni vagy a konditerembe tornázni. Biztos van, aki végigméri a lábaimat, de nem zavar. A fontos szerintem az, hogy a csorgó nyállal bámulók miatt nem érdemes teljesen zártan felöltözni, mert nem tudunk velük mit csinálni. Mindig is voltak, vannak, lesznek.
32-es
Nehogy már egy elmebeteg sorozatgyilkos legyen bármilyen szinten is alap ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!