Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T.i is rendszeresen jártok így (online) társkereséskor?
Online társkeresőn (vagy akár az életben, csak ott a többiekre nem potenciális párként tekint az ember általában) rendszeresen látok szép ellenkező neműt, tényleg attraktívakat, DE nagyon sok közülük nem szimpatikus.
Látszik hamis a szeme / beképzelt / nem őszinte / nem kedves / nem intelligens / nem önálló.
Nem is a környezetből vonom le ezeket a következtetéseket, hanem szimplán a másik arca alapján feltételezem ezeket.
Pls válaszhoz nemet és kort is írjatok.
Nem. Nem vagyok annyira beképzelt, hogy arcból meg tudjam megállapítani, hogy mennyire önálló a másik.
31F
Persze, az életben minden nap látom (akár utcán, boltban, munkahelyen), elég az ember arcára, tekintetére nézni, esetleg a viselkedésére...
Én a talpraesett / életképtelent szűröm ki első pillantásra, és utóbbinál lépek is :)
"hamis a szeme / nem őszinte / nem kedves" - Ez engem sosem zavart, tapasztalatom szerint sokszor reflexszerű védekezési módszer, és pár perc beszélgetés után, ha kialakul egy kis bizalom, nagyot változik az illető személyisége.
30/F
Én nem járok így mert nem neten ismerkedem..
Multkor is azon veszem magam észre hogy két csaj van mellettem és kérdezik ogy hívnak hol laksz?
Szóval nem járok így, plusz egy kép csaló is lehet, ezért nem kép, hanem egy megjelenés alapján lehet levonni ezt azt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!