Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresésnél milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresésnél milyen leveleket részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés

Egy ideje próbálok neten ismerkedni, de annyira ritka hogy visszaír valaki. Illetve akkor is sokszor megszakad az egész, ha az első levélre kapok is valami pár soros választ.

Komoly kapcsolat céljából keresem a párom. Szóval nőktől kérdezném milyen az a levél amire válaszoltok?

Vagy tényleg csak a képek számítanak? Milyen képeket érdemes feltölteni?

Trollkodást légyszi ne. Elsősorban nők válaszaira vagyok kíváncsi.

2020. dec. 24. 13:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

Amit ti csináltok, az nem támadás?

Felszínes az összes nő, aki nézi a külsőt, de amikor ti kigúnyoltok lányokat, bálnatestűnek nevezitek őket, az tök rendben van. A stilusodból ítelve benned nincs semmi jó, nálad az egyedüllét is kellemesebb. Egy normális férfi meg nyilván. Ezen nincs mit csodálkozni. A joképű pasik sikeresebbek hűha, ki gondolta volna? Erre neked az a valaszod, hogy ők mind bunkók, akik csak kihasználnak, de te ilyen, meg olyan vagy. :D Sajnáltatod magad.

2020. dec. 24. 19:17
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem támadtam, csak tényeket írtam. #12 és #20

Szegény kérdező még naiv, azt hiszi a levél tartalma alapján döntik el a lányok, hogy kinek válaszolnak társkeresőn és kinek nem :)

Persze hogy csak a képek számítanak.

2020. dec. 24. 19:31
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Kettős mérce. A nő legyen szép, de őt nem érdekelheti a férfi külseje. A férfi mindig úgy tökéletes, ahogy van, ő az isten, a nők csak érte léteznek.
2020. dec. 24. 19:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

A férfi mindig úgy tökéletes, ahogy van, ő az isten, a nők csak érte léteznek.

Álljon meg a menet. Nem ezt mondtuk. Hanem azt, hogy ne a tökéletes fiatalkori Brad Pittet várja. Itt most nem a ronda pasikról beszélünk. Hanem arról, hogy egy totál átlagos pasira is úgy néz már majdnem minden nő, mint a rondákra. A pasik meg az átlagos nőre mint elérhetetlen hercegnőre a toronyban (mert az átlag nő hercegnőnek érzi magát a toronyban és várja a herceget). Ez a bökkenő.

2020. dec. 24. 20:12
 25/25 anonim ***** válasza:
36%
Ez max a képzeletedben van így, full átlagos egyszerű emberek is házasok, családosak.
2020. dec. 24. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!