Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresésnél milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresésnél milyen leveleket részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés

Egy ideje próbálok neten ismerkedni, de annyira ritka hogy visszaír valaki. Illetve akkor is sokszor megszakad az egész, ha az első levélre kapok is valami pár soros választ.

Komoly kapcsolat céljából keresem a párom. Szóval nőktől kérdezném milyen az a levél amire válaszoltok?

Vagy tényleg csak a képek számítanak? Milyen képeket érdemes feltölteni?

Trollkodást légyszi ne. Elsősorban nők válaszaira vagyok kíváncsi.

2020. dec. 24. 13:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
ja, a sok buta, lúzer, rossz tulajdonságokkal teli pasik azt hiszik, hogy csak azért nincs nőjük, mert rondák is.
2020. dec. 24. 14:39
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Azokat a leveleket részesítik előnyben, amiket külsőleg nekik tetsző pasik írnak.

Ennyi a történet.

2020. dec. 24. 15:09
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Csajoztam már Jeremy Meeks képeivel (amikor még nem volt ennyire ismert), sok matchem volt és mikor sima sziát írtam is visszaírtak, sokszor a lányok írtak rám, illetve még bunkóbb "nálad vagy nálam" kérdésre sem unmatch volt a válasz, hanem hogy ne szaladjunk ennyire előre, de simán le tudtam 1-2, max 3 nap alatt szervezni találkozót. Unmatch és sértődés csak azután volt, hogy bevallottam, inkább Hagridra hasonlítok. :D
2020. dec. 24. 15:40
 14/25 anonim ***** válasza:
64%
Igy van 12-es. Total mindegy h a no atomfizikus es ez erdkeli es te egy fizikus professzor vagy az egyetemen, hiaba issza a szavaidat,ert imadja a tèmát, de ha nme jossz be neki akkor nem nagyon fog reagalni, de a hot hulye kigyurt metroszexualis Jani alá fog befekudni ez a csaj is, akkor is ha egyszeru mint egy amoba ez a Jani. Egyszeruen azert mert vonzo.
2020. dec. 24. 15:41
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
13-as. Nekem is van regebbrol ilyen kiserletem. Szemtelen, pofatlan voltam egy jokepu pasi fotoival, plusz szexre tertem azonnal, amint rairtam a nore. Es nem offoltak. Hanem az volt a reakcio, h majd meglatjuk. Ha atlag pasikent irtam volna, soha 1 valasz sem jott volna, hanem azonnali tiltás.
2020. dec. 24. 15:44
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
Vicces, hogy ha a férfiak fikázzák a nő külsejét és szebbeket mutogatnak, az rendben van, de a nőt nem érdekelheti a férfié, az már felszínesség. :D
2020. dec. 24. 17:43
 17/25 anonim ***** válasza:
80%

+1

Jóképű férfiaknak a nők mindent elhisznek, el akarják hinni. Voltam “én” már koronavírusos, hajóskapitány a Csendes-óceánon és bankár Londonban. Ha bunkó goltam sem volt unmatch, a szia mizura ugyan az a lány, aki máskor szavas válaszokat ír egyből több mondatos litániába kezdett mennyire unatkozik épp egyedül.

A probléma nem ott van hölgyek, hogy a szebb / szimpatikusabb férfiaknak szívesebben írtok vissza, hanem az, hogyha ők gusztustalan, tajparaszt módjára viselkednek is max legyintetek, de valójában belül mivel polírozza a szánalmas kis egótokat ezért simán benne maradtok a játékban. Így a való életben ezek a férfiak célt is érnek, majd amikor koppantok akkor minden férfi szemét....

2020. dec. 24. 18:37
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
17 hadd tippeljek, te kedvesrendes vagy, ugye? :)
2020. dec. 24. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

Így a való életben ezek a férfiak célt is érnek, majd amikor koppantok akkor minden férfi szemét....

Ez az, akkor rávetítik a dolgot arra, hogy minden férfi szemét. Mivel a nők szemében csak a jóképű férfiak léteznek, a többi férfinemű az eltaposnivaló csótány, akit ignorálni kell. De ugyakkor ha megint belebotalank egy jópasiba, akkor haghyják magukat ismét lóvá tenni, h kihasználja az a pasi egyéjszakás kalandra. Közben meg reménykednek az 1% esélyükben, hogy ezt a jópasit megváltoztathatják, igéba vonhatják, hogy hosszú kapcsolat legyen belőle. De ugye szinte sosem sikerül. Meg fogom keresni a régi társkeresős dolgokat csak azért, hogy sokkoljam az itteni nőket h milyen a nemük, hogy megmutassam, hogy ha én írtam, akkor semmi reakció, ha kamuprofilos szépfiús képpel, akkor bármi mocskot is írtam, majd mindig jött válasz.

hadd tippeljek, te kedvesrendes vagy, ugye? :)

Mivel te is tudod, h a nők ilyenek, így kínodban már nem tudsz mivel visszatámadni. Ez nem kedves-rendes dolog, amit leírunk, hanem az igazság. Csak ugye egyszerűbb támadni. Egyszer érnénk már meg azt, hogy ne a ronda pasikat támadjátok, hanem a titeket kihasználó szépfiúkat. De ugye azt nem lehet...Betegség ez nálatok.

2020. dec. 24. 19:10
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem hinném hogy kedvesrendes, csak letesztelte, hogy egy jobb külsővel mennyivel másképp állnának hozzá a nők.

Rögtön 180°-ot változik a hozáállásuk.

Hirtelen nem lesz unalmas a "sziamizu" és nem lesz gond a bunkóság.

Persze ezzel nem megy semmire, de attól még igaza van.

2020. dec. 24. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!