Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresésnél milyen leveleket részesítetek előnyben?
Figyelt kérdés
Egy ideje próbálok neten ismerkedni, de annyira ritka hogy visszaír valaki. Illetve akkor is sokszor megszakad az egész, ha az első levélre kapok is valami pár soros választ.
Komoly kapcsolat céljából keresem a párom. Szóval nőktől kérdezném milyen az a levél amire válaszoltok?
Vagy tényleg csak a képek számítanak? Milyen képeket érdemes feltölteni?
Trollkodást légyszi ne. Elsősorban nők válaszaira vagyok kíváncsi.
2020. dec. 24. 13:52
1/25 anonim válasza:
az a baj, hogy sok nő nem is akar igazán kapcsolatot még, szeretne egyedül lenni egy hosszabb kapcsolatból kilépve és a társkeresővel is úgy van mint a boltban vásárolgatáskor"csak nézelődök". Kell egy fogadókészség is erre és amelyik lány visszaír, az emiatt is lehet, hogy már tényleg esélyt akar adni és tényleg akar találkozni.
2/25 anonim válasza:
Nagyon sokáig kell csinálni, ennyi. Akivel passzolsz, teljesen mind1 mivel nyitsz, ő is vinni fogja a beszélgetést. Azt keresd akivel szárnyal a szöveg, a többi meg csak 1-1 lépés ahhoz akit keresel.
3/25 anonim válasza:
Nem nő vagyok. Sokan végigszoptuk, amit most csinálsz. Normális nő ritkán megy társkeresőre, mert le fog csapni rá a szomszéd, a kolléga, a postás, és még másik 20 férfi a közelében. Aki fenn van a társkeresőn, az vagy az üzemeltető által feltöltött fiktív nő, vagy ha valódi, akkor nem igazán akar társat. Várja a tökéletest, aki persze sohasem fog eljönni, és közben zsebeli a bókokat. Nagyon jól kell ahhoz kinézned, hogy boldogulj, de ha nagyon jól nézel ki, akkor nem kell társkeresőre járnod.
4/25 anonim válasza:
A nők azért vannak a társkeresőn (már ha valós profilról beszélünk és amúgy is valós szándékkal van fenn és nem szórakozásból, unalomból), mert egy rendkívüli pasit akarnak kifogni, főleg külsőre. Ha nekik egy átlagos fickó megfelelne, akkor az előttük heverő férfiak közül elég lenne az egyikre rábökniük.
5/25 anonim válasza:
Öcsém nem tudom hány éves vagy, de én olyan 20 éves korom körül rájöttem anno, amikor csajozni kezdtem, hogy nőzéssel kapcsolatos kérdéseket férfiként nem a nőktől kell kérdezni. Inkább nőknél sikeres férfiaktól érdeklődj.
6/25 anonim válasza:
Semmit sem reszesitenek elonyben. Csak a kep szamit. Ha meg vissza is nehany no, akkor is csak igy, mintha a fogát húznák es hazudozik is.
7/25 anonim válasza:
#6 irjon ha van kedve? Ennél nyomorultabb helyzetbe nem is tehetnéd magad, főleg ugy h a tv is érdekesebb neki mint te. Azta*&@$$@... :D
8/25 anonim válasza:
Mivel te nagyokos, magatol nem irt, nem valaszolt igy rabiztam, h akkor ir, amikor akar es ha van kedve.
10/25 anonim válasza:
Bocsánat kedves 6-os válaszoló, de a nő helyében én sem igazán tudtam volna mit reagálni. Nem kérdeztél tőle semmi konkrétat. A mit lehet rólad tudni és a "majd írj" nem számít annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!