Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalmi probléma?
Az a szomorú helyzet állt elő, hogy mivel a környezetemben egy pozitív példa sincs, nem tudok már megbízni szerelem terén a másikban. Egyrészt oké, hogy óvatos vagyok, másrészt azért zavar is a dolog.
Nem tudom, hogy miért ilyen elszúrt a környezetem, gondolom nem ilyen egyoldalú a világ, de a környezetemben tényleg az összes kapcsolatban volt női részről valami nagy szívás. Vagy arra volt igény, hogy a férfi legyen gáz.
Most az a helyzet állt elő, hogy egy lánnyal ismerkedtem és vele tölthetem az ünnepeket. Részéről ott a szerelem, részemről vannak érzelmek, de így nem tud kialakulni bennem a szerelem. Szóval lehet, hogy szimplán csak szex lenne az egész és nem is érzek már semmilyen gátat, hogy ne használjam ki ezt a helyzetet. Nem látom, hogy megérné korrektnek lenni.
Volt valaki ilyen helyzetben? Mi változott, hogy alakultak később a dolgok? Találtatok megfelelő embert? Megtudtatok újra bízni másokban?
Lassan 30 leszek.
Volt több kapcsolatom is. Ott is előjöttek ilyen jellegű problémák. Lazább kapcsolataim is voltak, ott mindig közöltem, hogy mi a helyzet.
Persze, én egy ember vagyok, először magamban kerestem a hibát és a néhány saját kapcsolatom alapján nem akartam általánosítani. Aztán esett le, hogy sajnos a környezetemben is pont ugyanazt látom, ami nálam is volt.
Az jo kezdesnek, hogy felismerted. Tenyleg nehez bizni neha, de neked nem kell olyennak lenned, mint a kornyezeted.
Rajtad mulik, hogy alakitod. Mindekepp legyel korrekt, ha o normalis veled, mert nem tehet arrol, hogy ilyenek voltak korulotted az emberek. Ha elbol elvagod magad egy kapcsolat elejen, sose tudod meg, hogy mi lett volna.
Felismertem, de nem tudok vele mit kezdeni. Nem látok pozitív példát, így azt még kevésbé hiszem, hogy pont én találhatnék megfelelőt.
Ma este beszéltünk, elég kedvtelen volt. Ezzel még inkább arrafelé lökött, hogy jogos a bizalmatlanságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!