Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelent az, mikor azt mondjátok ismerkedés szakaszában, hogy "lassítsunk kicsit, túl gyorsan akarod, meg hogy még nem vagyok túl korábbi csalodásomon, és bizalmi problémáim vannak, nem tudok megnyilni stb"?
Szerintem ajánljad fel neki a barátságodat egyenlőre. Ezzel korlátlan időt biztositasz neki a lelki gyógyulásra, mi több, kialakulhat köztetek egy bizalmi állapot, minden hátsó szándék és szexuális felhang vagy kötelezettség nélkül.
Ebből aztán idővel lehet még párkapcsolat, s ha igy lesz, az olyan szilárda alapokon fog nugodni, amilyen alapjai kevés párkapcsolatnak vannak.
Én lányként mit nem adnék egy ilyen jellegű kapcsolatért, ahol a fiú a lelkemért van velem, és nem azt lesi, mikor dönthet meg.
Azt jelenti, amit tényleg írunk-írt neked a lány.
Próbálj meg barátjaként közelíteni.
Bár nem leszek népszerű, nekem ez a kijelentésem addig élt, míg meg nem ismertem a férjem. Nála azonnal éreztem, hogy úristen o.O akarom ezt a fiút, nem érdekelt már hirtelen annyira az előző kapcsolatom meg a depizés :D Sajnos, aki odáig csapta a szelet, rögtön ment friend zone-ba. Pedig komolyan gondoltam vele, de még nem éreztem magam késznek új kapcsolatra, de amikor jön életed párja, a másik feled, akkor sajnos ez van, minden addigi érzést, elvet dobsz el a francba.
De az ilyen ritka.
ő szólt, hogy nem áll készen, minek erőltetted?
jaj, de sokat kell még tanulnod...
köszi #5 :D
de ha így van, mi a retkes fszert nem mondja meg egyenesen. kinek jo ez a kinlodas, neki sem hianyzik h olyan valaki irjon aki zavarja
képtelen vagyok kezelni ezt a nem állok készen dolgot. üljek egy helyben fél évig és várjam hogy irjon h na mizu. vagy ketnaponta küldjunk egymasnak kutyas memeket aztan majd lesz valami.
de nyilvan én vagyok a hulye, mert nagyon beleeltem magam es az elejen tenyleg ugy tunt hogy partner benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!