Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek 1 nőnek sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek 1 nőnek sem?

Figyelt kérdés
Próbáltam párszor a való életben is csajozni de nem jött össze. Utána próbáltam interneten (facebook,instagram) és ott sem jött össze. Később megpróbáltam a társkereső oldalakat vagy 10 db ot biztosan és ott meg nem írtak vissza a nők. Pedig nem vagyok kövér,170 cm vagyok és 65 kg és még mellette edzek is. Szerintetek mi lehet a probléma?

2020. dec. 23. 19:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%

Mi újság, kérdező?

Szerintem kitartónak kell lenni, nem feladni.

Csak a stílussal vigyázz, kérlek. A 9-es hozzászólásodban ezt írtad: “más véleményét meg lefosom.” Aztán a 16-osban: “az a nem mindegy hogy milyen stílusban és hangnemben”

Szóval szerintem menni fog ez, ha akarod.

2021. dec. 28. 16:03
 22/34 A kérdező kommentje:
21-es! Igyekszek nem feladni de ez a mai ismerkedés nagyon a béka feneke alatt van. Nem rég facebookon írtam egy csajnak hogy a kommunikációhoz 2 ember kell és írta azért nem tartotta fent a beszélgetést mivel nem ismer. Régen lehetett ismerkedni a mai világban nem lehet? :O Stílusra meg igyekszek oda figyelni de a fusztráltságnál rosszabb nincs, próbálnál már csajozni 6 éve lassan 7 és sehol semmi és ugye velem van a hiba nem a nőkkel. Én rájuk írok meg kezdeményezek mindig ők nem válaszolnak és én vagyok a rossz aki elkezdi velük a kommunikációt! Hogyan tanította a tanító néni vagy bácsi nyelvtan órán hogy a kommunikációhoz 2 ember kell, meglehet érteni a csajokat ugye interneten ismerkednék és a mai világban sok a negatív ember, de én igyekszek pozitív lenni főleg ismerkedés terén csak sajnos a sok nő ezt nem viszonozza. Tudom vannak olyan pasik akik flegmák és a nemi szervükről küldenek képet mivel azt hiszik hogy a mérettel lehet ismerkedni de ez nem így van. Gondolom engem is a lányok ezért vetnek meg és nem szívesen ismerkednek neten mert som az id.óta, de én nem ilyen vagyok, nekem komolyak a szándékaim csak le vagyok f.sva, pedig én a legtöbb nővel már egyből találkozót szerveznék le de nagyon össze lehetnek zavarodva. Feladni meg nem szeretném de nagyon a tűréshatáromon vagyok.
2021. dec. 28. 20:02
 23/34 anonim ***** válasza:
49%
Mert te sem egy 185+ magas, kigyúrt, gazdag adonisz vagy, aki minden nőnek kellene. :))
2022. jan. 9. 19:09
 24/34 anonim ***** válasza:
89%
Karod erős, szíved bátor? Akkor te vagy itt a terminátor. :D
2022. jan. 9. 19:12
 25/34 A kérdező kommentje:
23-as Igazad van! 24-es! :D :D
2022. jan. 9. 19:22
 26/34 anonim ***** válasza:
#20 a fosbook, instagram és társaik nem valók ismerkedésre, a társkeresők pedig nem jók. Az a baj hogy inkább a virtualitasban próbáltál ismerkedni, így a tapasztalatod is csak virtuális. Nem tudom hogy hány éves lehetsz, de tippre 25-nél kevesebb.
2022. jan. 18. 22:05
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Hát hogy csak a külsődben keresed az okot.

Egy párkapcsolat a belsőről szól.

2022. jan. 19. 06:28
 28/34 A kérdező kommentje:
27-es! Igaz a párkapcsolathoz külső és belső egyaránt fontos de először a külsőt fogod meglátni aztán a belsőt ha már tudsz vele kommunikálni. Külső megfog a belső megtart!
2022. jan. 19. 14:30
 29/34 anonim válasza:

Ugyanebben a szituban járok. Már most is olvasgatok elkeseredésemben. Ha gondolod beszélhetünk.

Már egyszerű beszélgetés is lehetetlen a neten is sajnos.

2022. jan. 27. 19:36
 30/34 A kérdező kommentje:
Hát sajna élőben sem lehet másabb az ismerkedés. Amúgy fiu vagy nő vagy 29-es?
2022. jan. 28. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!