Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget dolgozom és kezdem felépíteni az anyagi hátterem mégse kellek egy átlag nőnek se, miért van ez?
Nem vagyok az a társasági ember. Én nem szeretem a koncerteket inkább szívesebben ülök be egy színházba vagy megyek kerékpározni.
4 év munka alatt vettem egy saját autót 1 millióért, a szakmai tudásomat felhasználva építettem egy garázst ami majdnem kész van.
Magamra mosok és takarítok, jó ízlésem van dolgokhoz és a logikus döntésekhez.
Sportolok hétvégente, mert csak akkor van energiám és időm .
A naptárt megnézve arra lettem figyelmes, hogy három hónap múlva 26 vagyok...
És az életem még mindig arról szól dolgozok hazajövök, tusolok, kajálok, megnézek egy sorozatot és alszok.
Tavaly leálltunk 3 hétre és nem dolgozunk akkor szó szerint olyan volt, mintha kitöröltek volna az életből és cél tudatlanul lebegnék a föld peremén.
Akkor mentem fel BP-re és vásároltam autót és nyaraltam egyet egyes egyedül.
Előtte való éven volt egy lány az életemben aki kosarat dobott nekem, nem tudom mit hittem de azt gondoltam ő volt a nagy ő...
-------
igazából nincs senkim, nem tudom, hogyan és miben kéne változtatnom.
"És az életem még mindig arról szól dolgozok hazajövök, tusolok, kajálok, megnézek egy sorozatot és alszok."
És mikor akarnál a nőkkel foglalkozni? És miből?
Alacsony vagy? Csúnya? Mert ha bármelyikre is igen a válasz, akkor megvan az ok amiért nem sikerül.
Ha pedig alacsony és csúnya is,akkor jobb beletörődni.
Gyakorlatilag benne van a kérdésedben egy halom dolog, amiért nem kellenél:
-rengeteget dolgozol (pedig normálisan meg lehet élni 8 órás melóval is és mellé panaszkodsz, hogy az olyan alap dolgokra, mint a sport, is csak hétvégén van időd.)
-nem vagy társasági ember
-emiatt nincs is semmi öröm az életedbe és hidd el, ezen nem egy kapcsolat fog segíteni, ha egyedül sem megy
-emellett mártír is vagy
Nem, én nem akarnék összejönni egy ilyen emberrel. Inkább keressen havi 150-et, de legyen tisztességesen ideje rám és ne szenvedjen össze-vissza, tök tartalmatlan életet élve.
Mondjuk ismerkedhetnél. Ez jó kezdés lenne.
Egyrészt rutint szereznél a másik nemmel való viselkedésben, több ismerősre tehetnél szert (akár férfiakra is, bátyjuk, öccsük stb.), és - ki tudja - még esetleg be is csajoznál közben.
Lövésből lesz a gól, te meg közben át sem léped a felezővonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!